Şimdi Ara

Tayland için Yol Arkadaşı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, bu foruma bilmem kaçıncı konum oldu :D TL
    Taylanda gidicem kasım ayı içerisinde, tatilbudur sitesinde uygun fiyatlı tur var. İki kişi 4085 gibi bir rakam çıkıyor 6 gece kahvaltı dahil otellerde konaklama. Gitmek isteyen var ise beraber gidebiliriz.

• boş ver turu filan tekbaşına git ,

biliyosun bu başlıkda tüm sorularının cevapı var :http://forum.donanimhaber.com/m_69994704/tm.htm

illakiturla gidicem diyorsan tek git single farkı ver
  • Arkadaşım hiç yanına birini almaya gerek yok orası çok rahat ve güvenli bir yer bende tek gitmiştim zamanında bir daha gidersem de tek giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Arkadaşlar selamlar, bu foruma bilmem kaçıncı konum oldu :D TL
    Taylanda gidicem kasım ayı içerisinde, tatilbudur sitesinde uygun fiyatlı tur var. İki kişi 4085 gibi bir rakam çıkıyor 6 gece kahvaltı dahil otellerde konaklama. Gitmek isteyen var ise beraber gidebiliriz.

Merhabalar
    ilk gidişiniz olucagından içinizde tereddütler olabilir nasıl olur vs gibilerden ama bana kalırsa hiç birşekilde turla gitmeye gerek yok diyorum...
    sadece arkadaşımızın hemen üstte verdigi linke girmeniz yeterli orada soru sorun size cevap verilir..
    konuyu baştan sona okursanız daha önceden oraya gidip gelmiş gibi bile olabilirsiniz
    sevgi ve saygıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Merhabalar
    ilk gidişiniz olucagından içinizde tereddütler olabilir nasıl olur vs gibilerden ama bana kalırsa hiç birşekilde turla gitmeye gerek yok diyorum...
    sadece arkadaşımızın hemen üstte verdigi linke girmeniz yeterli orada soru sorun size cevap verilir..
    konuyu baştan sona okursanız daha önceden oraya gidip gelmiş gibi bile olabilirsiniz
    sevgi ve saygıyla..

Hocam selamlar. Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Tayland gibi turk turist yogunlugu yuksek olan bir noktaya yalniz gitmekten korkum yok. Cin'in turk nufusu olmayan bolgelerine bile tek basima seyahat yapmis birisiyim. Yani bu noktada tek eksikligim yalniz olmak, yoksa tereddut ettigim bisey yok. Sadece yol arkadasi istiyorum o kadar.
    Tur ile gitmeye gerek var cunku tur firmasi bana ucak bileti alacagim paraya bilet + konaklama veriyor. 2000 liraya tayland turu cazip degil diyorsan bilemem tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

quote:

Merhabalar
    sevgi ve saygıyla..

Hocam selamlar. Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Tayland gibi turk turist yogunlugu yuksek olan bir noktaya yalniz gitmekten korkum yok. Cin'in turk nufusu olmayan bolgelerine bile tek basima seyahat yapmis birisiyim. Yani bu noktada tek eksikligim yalniz olmak, yoksa tereddut ettigim bisey yok. Sadece yol arkadasi istiyorum o kadar.
    Tur ile gitmeye gerek var cunku tur firmasi bana ucak bileti alacagim paraya bilet + konaklama veriyor. 2000 liraya tayland turu cazip degil diyorsan bilemem tabi.

Hocam merhaba
    Tek kişi farkı alinaraktan 2000tl ise iyi hotel de iyiyse tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.