Şimdi Ara

tayfur havutcu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tayfur hakkinda ne dusunuyorsunuz arkadaslar ? insallah yonetim, eski yonetimin yaptigini yapmaz ve mumkunse sezon sonunda tayfur gider. acikcasi ben futbolculugunda da sevmezdim ve teknik direktor olarak yeterli oldugunu dusunmuyorum. ayrica sike muhabbetinde ortaya cikan konusmalar ise cabasi.

• Tayfur Havutçu kapalı kutu değil ki ? Schuster sonrası görev yaptı daha önce tek tük maçları yönetti falan..Maç sonu açıklamlarını, falan pek beğenmiyorum fakat şans verilmeli
  • Yetkisiz menejerlerle yaptığı görüşmelerin içeriğini ve futbolcuların arkasından konuşmasını tasvip etmesemde şans verilmesinden yanayım.Daha çok genç hata yapacaktır. Bu saatten sonrada akıllanmadıysa zaten çok kalmaz Beşiktaşta.
  • Yerli hocaların arkasında durulması gerekli ama yeni yönetim o riski alacağını sanmıyorum çünkü yakın zamanda başarı elde etmek isteyecekler.
  • Tayfur Hocayla devam edilsin.
  • Otorite saglarsa devam etmesi gerekir ama saglayabilecegini hic dusunmuyorum, saglayacak olsa gectigimiz haftalarda da etkisi olurdu. Hatalarindan elbet ders almistir ama bu takima otoriter bir hoca lazim!
  • bu adamı sevmeyen bi benmi varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

bu adamı sevmeyen bi benmi varım

Sanırım kişilik ve karakterini sevmiyorsun.Futbolculuğu da pek ahım şahım değildi ama şuanki Veliden daha iyiydi yinede :P.teknik direktörlüğünü derecelendirecek kadar pek izleyemedik onun için play offlarda göreceğiz bakalım Beşiktaşın büyüklüğünü hatırlatabilecekmi takıma.Beklemedeyiz tamam. :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

quote:

Sanırım kişilik ve karakterini sevmiyorsun.Futbolculuğu da pek ahım şahım değildi ama şuanki Veliden daha iyiydi yinede :P.teknik direktörlüğünü derecelendirecek kadar pek izleyemedik onun için play offlarda göreceğiz bakalım Beşiktaşın büyüklüğünü hatırlatabilecekmi takıma.Beklemedeyiz tamam. :P

bu adama BJK nin çocuğu yakıştırmasını yapanlar var onlarada ayrıca şunu söyliyeyim
    FBde top oynamış hangi adam BJKnin çocuğu olabilir
    Ne futbolculuğunu ne kişiliğini sevmiyorum
    tapelerini okuduktan sonra zaten haklı olduğumu birkez daha anladım

• quote:

quote:

quote:

bu adama BJK nin çocuğu yakıştırmasını yapanlar var onlarada ayrıca şunu söyliyeyim

evet o yönden haklısın bende okuduğumda şok oldum.ben onca teknik adamla çalışmış olmasından dolayı ve eknik direktörlük okulununda verdiği bilgi birikimiyle birşeyler yapar diye düşünüyorum.Benim anlamadığım şey bu tape leri 2 yönetimde okudu bu adam hala bu camiadaysa işin bilmediğimiz başka boyutlarıda olabilir.bakalım ne çıkıcak...

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet o yönden haklısın bende okuduğumda şok oldum.ben onca teknik adamla çalışmış olmasından dolayı ve eknik direktörlük okulununda verdiği bilgi birikimiyle birşeyler yapar diye düşünüyorum.Benim anlamadığım şey bu tape leri 2 yönetimde okudu bu adam hala bu camiadaysa işin bilmediğimiz başka boyutlarıda olabilir.bakalım ne çıkıcak...

Orman başkan zorunlu olduğu için tutuyor olabilir (ki İNŞALLAH öyledir)
    Şuan kimseyi getiremezsin

• Takımdaki futbolcuların birçoğu t havutcu işle çalıştı...kim kimin ne olduğunu biliyor...bize aslında kim kimin ne olduğunu bilmeyen, oyuncuların hocayı-hocanında oyuncuları tanımadığı ve otoriter bi hoca lazım...
    bu yüzden tayfur havutcu'ya HAYIR....
  • Ancak yancı olabilir. Koskoca Beşiktaş'ın teknik direktörü olamaz.
  • Ersan ın yuzune nasıl bakacak bu adam? O konusmaları okuduktan sonra Tayfura guvenım sıfır ...
  • Süleyman Seba kontenjanından ötürü yıllarca Beşiktaş'ta, Milli Takım'da oynadı ve bence çok yetersiz bir futbolcuydu. Teknik direktörlüğü de hakeza. Schuster'in kaymağını yedi biraz sadece. Carvalhal bile kendisinden daha iyi taktisyendir. Tapelerde futbolcularının arkasından ettiği sözler içinse bir şey diyemiyorum. Şahsen benim bir arkadaşıma böyle şeyler söylediğim ortaya çıksa, o arkadaşın yüzüne bakamam, yoluna çıkmam, bırak hocalığını yapmayı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

Ersan ın yuzune nasıl bakacak bu adam? O konusmaları okuduktan sonra Tayfura guvenım sıfır ...

takımda kalırsa ersanı satar gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Süleyman Seba kontenjanından ötürü yıllarca Beşiktaş'ta, Milli Takım'da oynadı ve bence çok yetersiz bir futbolcuydu. Teknik direktörlüğü de hakeza. Schuster'in kaymağını yedi biraz sadece. Carvalhal bile kendisinden daha iyi taktisyendir. Tapelerde futbolcularının arkasından ettiği sözler içinse bir şey diyemiyorum. Şahsen benim bir arkadaşıma böyle şeyler söylediğim ortaya çıksa, o arkadaşın yüzüne bakamam, yoluna çıkmam, bırak hocalığını yapmayı..

son zamanlarda gördüğüm güzel yazılardan biri
  • sezon sonunda genel koordinator olarak eski gorevine geri getirilebilirmis.
  • Ersan gülümün yüzüne nasıl bakıcak. Cok merak ediyorum.
  • Değişim?

Futbol basit bir oyundur. Yeni bir teknik direktör gelir, ama transferlerden pek haberi olmaz ya da transferlerin üzerine gelmiş olur. Çarpık bir kadro kurulur, “al götür” denir. Kısa bir dönem de olsa işler iyi gidiyor gibi gözükür… Hatta Avrupa’da da başarılı olunur. Ancak sadece maaş anlamında zengin olan dar kadro, biraz sakatlık yaşayınca hemen tepe taklak olur. Hedefler bir bir yitirilirken, sezon mutlaka Tayfur Havutçu ile bitirilir…

Beşiktaş için iki senedir futbolun tanımı böyle. İki sezon da birbiriyle benzerlikler taşıdı, arada bir tek kupa farkı olacak gibi. Ki, belki bu sene de Bolu maçından önce teknik direktör değişseydi, kupada da devam ediliyor olabilirdi. Hatta play-off’un avantajından faydalanılıp, Süper Final’e de daha iddialı olunabilecek puan farkıyla gidilebilirdi…Dünya’nın her yerinde olduğu gibi, Beşiktaş’ta da böyle bir kan değişimi kısa vadede sonuç getirecektir. Zaten yönetim de ilk etapta bunu planlıyordur. Seneye devam etmeyeceği belli olan bir hoca ile play-off’ları riske atmak istememiş olmaları doğal. Lakin yerine gelen teknik direktörle, bu değişimin adı ne kadar “değişim!” oldu, orası tartışılır. Hatta tartışılmaz!

Varsayalım o tape’ler hiç ortaya çıkmadı. Tayfur Havutçu, elindeki oyuncuları Beşiktaş’a kakalamaya çalışan bir menajer ile yaptığı muhabbette; İbrahim Akın’a izafeten “söyle, iyi oynarsa gelemezsin de hehe” gibi bir diyalog yaşanmadı. Beşiktaş’ı şike tartışmaların kucağına hiç atmadı hatta Guti ve Ersan’a **** demedi… Bu takımın düşüş yaşadığı, oyuncuların antrenöre ana-avrat sövmeye başladığı dönem, Tayfur Havutçu’nun “futbol genel direktörlüğü” zamanına denk gelmedi mi? Sonuçta, kötü giden bir süreç de o da vardı ve bu değişim sonucunda gitmesi gerekenler arasında onun da olması gerekiyordu.

Velhasıl, Beşiktaş’ta “kan değişimi” adıyla yaşanan bu olay, benim gözümde “hatalı kan nakli” niteliğini taşıyor. Elbette takım skor anlamında bir ivme yakalayacaktır, futbol doğasının kanunu budur. Ancak benim play-off hevesim ve derbi zevkim, tedaviye yanıt vermeyecektir. Gönlüm bu işe hiç razı değildir…

Kendi adıma yapılması gereken neydi, onu da söyleyeyim. Carlos Carvalhal’le ayrılık kararını pek yanlış bulmuyorum açıkçası. Fikret Orman, ilk paragraftaki alışılmış düzeni bozmak adına, çalışacağı teknik direktörle uzun vadeli düşüneceğini söylemişti. Bu Cavalhal olamazdı bana göre, öyle bir emare vermedi açıkçası. Hal böyleyken, git gide kötü giden takımı, bol derbi yaşanacak sürece aynı motivasyonla atmak olmazdı.

Ama gelen Tayfur Havutçu olmamalıydı işte… A2 hocası Metin Uzun olurdu mesela, nam-ı diğer Metin 3. Büyük Metin, Küçük Metin kontenjanının dolmasıyla, adam yıllarca cyborg modeli gibi “Metin 3” adıyla anıldı. Sırf bu nedenle çocukluk kahramanlarımdan biriydi, benim için camiaya geçen hakkı Tayfur Havutçu’dan daha fazladır.

Hazır, yeni yönetimin alt yapıya da merakı var iken; böyle bir hamle daha samimi olurdu diye düşünüyorum. Mesela her maçta en azından 1-2 genç oyuncunun formaya ısıtılması talimatı verilebilirdi. A2 oyuncularının hangisinin üzerinde durmak gerektiğini, hangisinin A Takım’a daha hazır olduğunu, ondan daha iyi bilen yoktu nihayetinde…

Hiç olmadı Ernst olsaydı geçici teknik direktör. Rüştü olsaydı, hazır saç uzatmışken Aurelio olsaydı, ama Tayfur Havutçu olmasaydı yahu… Carvalhal’i umarım bu ligde tekrar görürüz ki Anadolu’da görev alması çok muhtemeldir. Gideceği takım da sempatimi kazanacaktır, orası kesin.

güzel yazmış arkadaş,tayfurun ersana ne dediğini merak edip googleda ararken buldum belki okursunuz..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.