Şimdi Ara

taxiye binelimmi binmeyelimmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hizli lvl atlamak için kendi lvl imizin kaç lvl üstündeki moblarda kasmamiz lazim? Yada başka bir degişle parayla kasan oyuncularin yüksek lvl li partyleri sizce faydalimi? Cünkü lv 46yim ve penonlardan 0.03 ex geliyor Oysaki 40 lv stone golem 0.02 veriyor BEn orda ele minnet edecegime çok seri birşekilde solo kasilabiliyorum

• 46 lik bi adami yüksek birinin kasması weya senin kasman ancak su sekilde farkeder yüksek adam daha hızlı keser gelen exp yüzdesi fazla degismez yüksek biri seni kasacaksa aranizda bi lvlde yada 10 lvl gibi yüksek bir monsterde kasmasi lazim...
  • eğer parayla kasıcaklarsa seni sonarlarda kasmalarını söle en iyi ex ordan gelir sana
    ayrıca persia daysan parayla kasarım ben seni
  • toryda isen de ben kasarım cüzi bi miktara 10 m yeter :D
  • peki birşey daha sorcam ben lvl 46 yim 0 cap gidiyorum hizli lvl atlamak için; lvl 40 golem 0.02 verirken nasil oluyoda 48 lvl white spider bana 0.04 veriyo yani buyüzden hala hotana gitmiyorum cok seri ve kolay kesecegim mobdan sürümden kazançli çikmak daha mantikli geliyo. Yoksa yanlişmi düşünüyorum
  • max kendinden 11 lvl yüksekte ex geliyor. Onun üzerinde yaratığın size bir faydası olmuyor..
  • EVET DOGRU DÜŞÜNÜYORSUN 0,04 ALIRKEN HEM DAHA FAZLA POT HARCARSIN VE BUDA MADDİ ZARAR DEMEK OLUR SANA YEŞİL OLAN YARATIKLARI KESERSEN DAHA KARLI CIKARSIN BENDEN Bİ TAVSİYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimliksiz ucaga binilir mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seni kasacak olan char ile aranda maximum 9 lvl fark olmalı. sp farmdaki oran burada ters işliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodluck760 -- 27 Eylül 2007; 15:19:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsolo

eğer parayla kasıcaklarsa seni sonarlarda kasmalarını söle en iyi ex ordan gelir sana
    ayrıca persia daysan parayla kasarım ben seni

lvl, nick, fiat ne
  • parayi bastiriyorsun ama 10 dk sonra sana adios amigos diyorlar Geçen birisine 200k verdim 15dk sonra benim çıkmam lazim dedi parayi geri vermek istedi. Kalsin kasilmiş kadar oldum dediysemde israrla geri verdi.Demekki dürüst adamda bayagi var bu SRO'da
  • Euro char ise 15 level fazlasından max exp gelir
    CH ise 9.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

Euro char ise 15 level fazlasından max exp gelir
    CH ise 9.

gaymax ne olcak
  • bence arabaya bin araban yoksa mnibüs daha ucuz taxiden ama illede taxi diosan Genco taxiyi çağır
  • Yetilerde rogue farkıyla kasılır kastırılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

bence arabaya bin araban yoksa mnibüs daha ucuz taxiden ama illede taxi diosan Genco taxiyi çağır

Taxi otobus hepsi bize ters ben tabanwayla lvl kasmaya devam edeyim lv100 açilir ben belki ozamana kadar 80 olurum
  • max xp +11 lvl canavardan gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.