Şimdi Ara

Spirituel satanizm? Türkiyede çok yaygınlaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spirituel satanizm hakkında bilgisi olan var mı? Bilgisi olmayanlar spirituelsatanizm.org sitesine baksın tamamen Türkçe dedikleri doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 23 Eylül 2019; 19:1:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geceleri succubus ile eyleşiyorlar

Behemot bunlara sürekli fısıldar

Seher yıldızının altında kedi keserler

Bu kanla keçi çizerler

Diablo bunların babasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 23 Eylül 2019; 19:3:21 >
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Yani reis :D

• Yani succubus kısmı iyide gerisi cok yalis coook

• Ulkede her turden farkli inanc artıyor

Globalci yonetimimiz saolsun milli devletin icinden gectier

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar ilginç tiplerdir ben 2 çeşidini tanıyorum 1 çeşidi normal satanisttirler 2. çeşidi ise Neo nazi diyebileceğimiz tiplerdir ırkçıdırlar Hitlerin ölmediğine Tanrıya dönüştüğüne inanırlar. Zeusun Ra nın vs hepsinin şeytan olduguna inanırlar. Ayin yaparlar.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 2 Şubat 2021; 11:7:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Bunlar ilginç tiplerdir ben 2 çeşidini tanıyorum 1 çeşidi normal satanisttirler 2. çeşidi ise Neo nazi diyebileceğimiz tiplerdir ırkçıdırlar Hitlerin ölmediğine Tanrıya dönüştüğüne inanırlar. Zeusun Ra nın vs hepsinin şeytan olduguna inanırlar. Ayin yaparlar.
    Neo nazilerin doğruyu söyleme ihtimali var mı yoksa palavra mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Bunlar ilginç tiplerdir ben 2 çeşidini tanıyorum 1 çeşidi normal satanisttirler 2. çeşidi ise Neo nazi diyebileceğimiz tiplerdir ırkçıdırlar Hitlerin ölmediğine Tanrıya dönüştüğüne inanırlar. Zeusun Ra nın vs hepsinin şeytan olduguna inanırlar. Ayin yaparlar.
    iyi uydurmuşsun
  • Web sayfan hayırlı olsun kardeş.
    Güzel reklam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

iyi uydurmuşsun

Alıntıları Göster
    Ben duyduklarımı söyledim. Eklemek istediğin birşey varsa söyleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

Neo nazilerin doğruyu söyleme ihtimali var mı yoksa palavra mı?

Alıntıları Göster
    Onlar çok uçuk düşüncelere sahipler. Tanrılarla görüştüklerini iddia ediyorlar.
  • Bütün dinler inançlar toplum liderlerleri tarafından insanları daha kolay yönetmek için uydurulmuştur.

Bu en saçması heralde "Şeytan’a gelenler ve ruhunu belirli bir seviyede geliştirmiş olanlar Şeytan’ın yönettiği “Hell”in orada bulunan ruhlar için güvenli bir yer olduğunu bilir."
  • Şakaysa komik :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmehcik_71

Şakaysa komik :)
    Ben onların dediğini söylüyorum gözlemlerimi söylüyorum.
  • O zaman baya ilginç. Bilmiyordum

• Satanizm kadar malca bir şey yok. Allaha inanıyorsun madem, müslüman-hristiyan falan olsana kardeşim. Bile bile lades.

• satanizm üstü örtülü bir yapı. aslında eylemlerinle nöronlar arası kurdugun temas ve 3 boyutlu dünya aleminde bilinçdışı ve materyalist olusumda uyumlandığın enerji frekansı neyse ona hizmet edersin. dolayısıyla agzından cıkan inançlıyım satanistim gibi tanımlamaların kıymeti harbiyesi yok. Allah gönüllerin neye hizmet ettigini içindekini en iyi bilendir. kaynak enerjisi. ya da negatif enerji. zaten her saniye bunların seçimlerini yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 24 Eylül 2019; 20:59:37 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.