Şimdi Ara

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam

    uzun yıllar ps1 ve ps2 kullandıktan sonra bilgisayarda online bir oyuna başlayinca konsol oyunlarına ara vermiş oldum fakat şuan oynadığım oyunu bırakmış bulunuyorum ve yeniden konsol oyunlarına geciş yapıcağım ve bir kaç sorum olucak sizlere.

    ps3 ü monitörde oynıyacağım suan PHILIPS 19 INC 190 C marka monitöre sahibim monitörde vga ve dvi cıkışları bulunmakta fakat monitörde en yüksek görüntü kalitesini almak istiyorum ve bu yüzden yeni bir monitör alicağim ps3 u en yüksek görüntü kalitesinde oynıyabileceğim monitör önerilerinizi bekliyorum fiyat olarak 800 TL ye kadar en iyi görüntü veren bir monitör.

    2.sorum ise ankarada oturuyorum ve o dükkandan 1 oyun aldıktan sonra oynayip sıkılınca 10-20 TL artik ne kadar ise değiştirme bedeli bunu yapan bir dükkan varmı ?

    cevaplarınızı bekliyorum şimdiden cevap vericek arkadaşlara teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan312 -- 15 Haziran 2009; 8:28:22 >







  • Dostum, zamanında ben de ps3 için monitör alacaktım ama bunu tam olarak başaramadım, sana önerebileceğim(şu anda aklıma gelen) monitör benq x2200w. Bir de samsung'un t240hd, t260hd modelleri var. bunlarla ilgili bildiğim tek şey, benq x2200w gibi çok kaliteli oldukları. Bu konuda daha fazla bilgili arkadaşlar veya bu monitörleri kulananalar sana yardımcı olurlar.
    Oyun konusuna gelince, oyunlarını dükkanlardan almanı önermem. mesela en başta önerebileceğim site shopto.net 'tir. Genellikle fiyatları bize göre çok uygun olmasına rağmen ne hikmetse bu aralar onlarda da pahalı Ama genel olarak, dükkandaki fiyattan daha ucuza oyun alabiliyorsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28326594/tm.htm Bu da shopto başlığı. Göz atmanı öneririm.




  • Ben Acer h243h kullanıyorum. Hdmi, dvi ve analog girişleri var. 40.000:1 kontrast oranı ve 1920*1080 çözünürlük oranı var. Ayrıca öbür monitörlerr gibi oranı 16:10 olmadığı için (16:9 oran) görüntüde hiçbir bozulma olmadan görüntü ekrana tam oturuyor.

    550 tl ye almıştım ben. 250 tl de cebinde kalır
  • cevap yazan arkadaşlara teşşekür ediyorum yalnız ben o dükkandan oyun aldıktan sonra oynayıp sıkılınca belli bir miktar para verip başka oyun ile değiştirebiliyormuyuz yani yeni oyun almak değil aldıgım oyunu oynayıp bitirince üstüne değiştirme bedeli koyup başka bir oyun almak istiyorum.
  • Ankara için nerelerde takas yapıldığını bilmiyorum fakat forumda baya ilan görüyorum.Ben samsung T220HD kullanıyorum memnunum.615TL ye aldım her türlü girişi var ayrıca hiçbir ekstra bişiye kalmadan tv olarakta kullanabilirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kaan312

    cevap yazan arkadaşlara teşşekür ediyorum yalnız ben o dükkandan oyun aldıktan sonra oynayıp sıkılınca belli bir miktar para verip başka oyun ile değiştirebiliyormuyuz yani yeni oyun almak değil aldıgım oyunu oynayıp bitirince üstüne değiştirme bedeli koyup başka bir oyun almak istiyorum.

    Evet yapabilirsin, ama bazen takas işlemi için "verdiğin oyunla alacağın oyun arasındaki fiyat farkı" + "takas ücreti" birleşince, söylediğim shopto.net gibi sitelerden oyunun sıfır halinin fiyatına denk gelebiliyor. Oyun alırken, birkaç kaynaktan araştırıp, en doğru kararı vermek gerekiyor.
  • Ps3 alırken bedava oyun içeren paketlerden alırsanız oyunları bitirdikce satarsınız o süredede shopto gibi sitelerden oyun siparişi eder onları oynarsınız böyle bir döngü oluşturursunuz.2nci el oyun oynamaktansa sıfır alıp satmak daha mantıklı bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.