Şimdi Ara

tavsiyelerinize ihtiyacim var laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir iki gun icinde bir laptop alacagim kullandigim dell n5010 acikcasi pert oldu tam da su anda o yuzden 1500-max2000 liraya performansi yuksek ayni zamanda da isinma probleminin minimum oldugu bir laptop almak istiyorum. Sert kullaniyorum genel olarak cihazlari yani soyle ki; 4 gun boyunca hic kapanmadigi oluyor. Az biraz oyun da oynarim yani asiri her cikan yeni oyunu max ozelliklerde oynamak icin yeterli bi fiyat araligi olmasa da en azindan rahatca basinda saatler gecirebilmem gerekli. Dota2 oynuyorum spesifik konusmak gerekirse cok da zorlayacak oyunlar oynamiyorun genel olarak. 8 ram 4 ekran karti i7 2.00+ghz islemci onerebileceginiz varsa fikirlerinizi almak isterim. Ve servisi iyi olsun. Cunku artik laptop bakimina dikkat etmeyi dusunuyorum. Yoksa bekleme modunda isinip kapanmaya baslayabiliyor :) ultra bilgili bir insan degilim o yuzden tavsiyeleriniz benim icin cok onemli yardimci olursaniz sevinirim. Herkese iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: new_buyer

Merhabalar ,

Bir iki gun icinde bir laptop alacagim kullandigim dell n5010 acikcasi pert oldu tam da su anda o yuzden 1500-max2000 liraya performansi yuksek ayni zamanda da isinma probleminin minimum oldugu bir laptop almak istiyorum. Sert kullaniyorum genel olarak cihazlari yani soyle ki; 4 gun boyunca hic kapanmadigi oluyor. Az biraz oyun da oynarim yani asiri her cikan yeni oyunu max ozelliklerde oynamak icin yeterli bi fiyat araligi olmasa da en azindan rahatca basinda saatler gecirebilmem gerekli. Dota2 oynuyorum spesifik konusmak gerekirse cok da zorlayacak oyunlar oynamiyorun genel olarak. 8 ram 4 ekran karti i7 2.00+ghz islemci onerebileceginiz varsa fikirlerinizi almak isterim. Ve servisi iyi olsun. Cunku artik laptop bakimina dikkat etmeyi dusunuyorum. Yoksa bekleme modunda isinip kapanmaya baslayabiliyor :) ultra bilgili bir insan degilim o yuzden tavsiyeleriniz benim icin cok onemli yardimci olursaniz sevinirim. Herkese iyi geceler.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-413184-notebook-pmu335650
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x550ln-xo007d-notebook-pmu324158
    http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z500-59-379846-notebook-pmu305236

• Tesekkur ederim yardimlariniz icin degerlendirecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım bütçeyi biraz artırıp MONSTER® ABRA A5 V2.1.1 15.6" alacağım. Yalnız gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var. iyi mi kötü mü 2500 ün karşılığı mıdır değil midir ? 2016ya geldiğimizde orta seviye oyun oynamakta zorlanır mıyız parça sorunu sıkıntısı nedir ısınma durumu nedir parça kalitesi vs vs vs. kısacası her şeyini öğrenmem lazım almaya kesin karar vermem için. Bir türlü emin olamiyorum Lenovo Z510 59-413184 diyen de var asus diyen de. Doğru tercihi yapmak istiyorum sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.