Şimdi Ara

tavsiye wetmek ne kadar zor olabilirrr?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silinsin bunda sonra surdakilere yardim edersem ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikprensesi -- 19 Eylül 2013; 19:08:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppppp

• Ulan bi cwvap vercek yok helaal vallla

• quote:

Orijinalden alıntı: karanlikprensesi

Ulan bi cwvap vercek yok helaal vallla

Cevap vermeyi düşünenler bu mesajdan sonra kararlarını değiştirmişlerdir muhtemelen.
  • Cevap falan istemiyorum bu saatten sonra millet işi dusunce yorumlara akın ederler birine yardma gelince kimse yok bn bu konuyu bikerr daha actydm ozaman da takan olmadi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikprensesi -- 19 Eylül 2013; 19:06:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cevap falan istemiyorum bu saatten sonra millet işi dusunce yorumlara akın ederler birine yardma gelince kimse yok bn bu konuyu bikerr daha actydm ozaman da takan olmadi !

Ahaha triplere girdi. ''bn bu konuyu bikerr daha actydm'' üslubunu değiştirseydin bak nasıl geliyordu yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutlugahve -- 19 Eylül 2013; 19:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutlugahve

quote:

Cevap falan istemiyorum bu saatten sonra millet işi dusunce yorumlara akın ederler birine yardma gelince kimse yok bn bu konuyu bikerr daha actydm ozaman da takan olmadi !

Ahaha triplere girdi. ''bn bu konuyu bikerr daha actydm'' üslubunu değiştirseydin bak nasıl geliyordu yardım

He canım he

• aynen dostum fizik konu özetleri diye bi konu aç 2 günde bin kişi tıklar en az ama toplasan 10 kişi anca emeyine saglık der gerisi karaktersiz emek bilmez toplulugu oluyor o yüzden burda kimseye iyilik yapmayacaksın...

• benim bazı konularada hiç yazan olmadı sıkma canını ne diyim
  • Konu başlığı,içeriği,üslubun güzel olsaydı tabi tavsiye verebilirdik ama seni 3 hayır ile yolluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: majestic38

Konu başlığı,içeriği,üslubun güzel olsaydı tabi tavsiye verebilirdik ama seni 3 hayır ile yolluyorum

Onlar gayet guzeldi kimse cevap verme tenezzulunde bulunmayinca bu hale geldi! Bu arada bizde 3 hayir 1 dogruyu goturmez canim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: majestic38

Konu başlığı,içeriği,üslubun güzel olsaydı tabi tavsiye verebilirdik ama seni 3 hayır ile yolluyorum

Onlar gayet guzeldi kimse cevap verme tenezzulunde bulunmayinca bu hale geldi! Bu arada bizde 3 hayir 1 dogruyu goturmez canim

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.