Şimdi Ara

tavsiye ve notebook satışları hk bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, herkese iyi forumlar bu konulardan cok uzak biriyim ve işi bilen insanlardan yardım almak istedim, yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim bilgisayarımı yenilemeye karar verdim fakat başka borçlarından dolayı 1500 lira butce ayırdım. Cok oyun oynayan biri değilim ama dota lol gibi oyunları rahat oynayabilmek istiyorum forumlara baktığımda fiyat performans olarak lenovo z500 önerilmiş genelde fakat internette hemen her siteye bakmama rağmen z500 z585 gibi modelleri bulamadım.

• Bu bilgisayarlar artık satılmıyor mu yoksa mağazalardan mı bulabilirim? (z500, z585 )

Önerebileceğiniz başka gt740 640 hd8750 ekran kartlı 1500 liraya kadar bilgisayar var mıdır? Asuslar var uygun fiyata fakat U işlemci oyun performansını çok etkiler mi?

İnsanlar gt650lı z500leri 1300 liraya almış hd8570li lenovo g510lara 1500 lira vermek içime sinmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 13 Ekim 2014; 18:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z500 bulman artık baya zor yeni modeller geldiği için. Şu modellere bakmanı öneririm

http://www.teknolojikapinda.com/dell-inspiron-3542-b51f45c-notebook
    http://www.teknolojikapinda.com/lenovo-ideapad-z5070-59-424602-notebook

• denizvemarti kullanıcısına yanıt
    Bu dell baya uygun ve iyi gozukuyor teşekkür ederim peki u işlemci olmasının oyunlara cok bir etkisi olur mu heryerde farklı bir şey yazıyor @denizvemarti

Ram ve hdd az ama bu fiyata normal, fırsat bulunduğunda hdd ve ram takviyesi yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 13 Ekim 2014; 20:30:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    U serisi oyunlarda darboğaz oluşturmaz. Eğer çoklu monitörde Nview ile oynamayacaksan i5/i7 u serisi işlemciler yeter. Ben i7-4200u kullanıyorum, Battlefield 4 oyununda high ayarlarda %80 civarını geçmedi. Bütün oyunları 1366x768 high-ultra oynarsın, ekran kartın iyiyse. i5-4200u yeterli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 13 Ekim 2014; 21:15:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.