Şimdi Ara

En çok satan akıllı telefon modelleri açıklandı: İşte marka ve modeller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • En çok satan akıllı telefon modelleri açıklandı: İşte marka ve modeller
    Bildiğiniz gibi akıllı telefon pazarındaki rekabet teknolojinin gelişmesiyle her geçen artıyor. Bu bağlamda pazara yepyeni cihazlar dahil olurken, Counterpoint tarafından çok satan telefonlar açıkladı. Peki geride bıraktığımız çeyrekte hangi marka nasıl bir performans sergiledi? Gelin en popüler telefonlara göz atalım...

En çok satan akıllı telefon modelleri açıklandı

Counterpoint Research, 2025'in ikinci çeyreğine ait küresel akıllı telefon satış verilerini paylaştı. Listenin zirvesinde ise iPhone 16 bulunuyor. Apple'ın standart modeli, önceki çeyrekte olduğu gibi satışların en yüksek payını alarak birinci sıraya yerleşti. Onu yine iPhone 16 Pro Max ve iPhone 16 Pro takip etti. Böylece Apple, ikinci çeyrekte de ilk üç sırayı tamamen kapatarak premium segmentteki hakimiyetini korudu.

Android tarafında öne çıkan isim ise Samsung oldu. Şirketin orta segment modeli Galaxy A16 5G, uygun fiyatı, Exynos 1330 işlemcisi ve uzun güncelleme desteğiyle listenin dördüncü sırasında yer aldı. Ayrıca bu model, küresel ölçekte en çok satan Android telefon unvanını almayı başardı. Hemen arkasından gelen Galaxy A06 4G ise beşinci sıraya yerleşerek Samsung'un bütçe dostu segmentteki başarısını tekrarladı.

En çok satan akıllı telefon modelleri açıklandı: İşte marka ve modeller
    Bu arada Apple'ın nispeten daha uygun fiyatlı modeli iPhone 16e, altıncı sıradan listeye girdi. Yeni A18 çipine sahip olmasına rağmen bazı özelliklerden yoksun olan bu cihaz, özellikle iPhone 15'in yerini alarak kullanıcılar için cazip bir alternatif olmuş durumda. Yedinci sırada ise Galaxy A16'nın 4G versiyonu bulunuyor.

Amiral gemisi segmentinde listeye girmeyi başaran tek Android model ise Galaxy S25 Ultra. Sekizinci sıradaki bu model, Samsung'un halen amiral gemisi rekabetinde iddialı olduğunu gösteriyor. Xiaomi tarafında ise Redmi 14C 4G, özellikle Latin Amerika, Orta Doğu ve Afrika pazarlarındaki satışlarıyla dokuzuncu sıraya yerleşti. Listenin son sırasında ise geçtiğimiz yılın gözde modellerinden iPhone 15 bulunuyor

Ayrıca Bkz.AnTuTu açıkladı: Ağustos ayının en güçlü Android telefonları

1. iPhone 16

2. iPhone 16 Pro Max

3. iPhone 16 Pro

4. Galaxy A16 5G

5. Galaxy A06 4G

6. iPhone 16e

7. Galaxy A16 4G

8. Galaxy S25 Ultra

9. Redmi 14C 4G

10. iPhone 15

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/World-s-best-selling-Android-smartphone-comes-from-Samsung-Apple-iPhone-holds-the-top-3-in-the-second-quarter.1113672.0.html

• Android dünyası premium segmentte çöktü bir kaç senedir.

• Forumda baksan Apple en kötüsü. Xiaomi ve OnePlus CEO'larının bile iPhone kullandığı ortaya çıkmıştı. Kendi CEO'sunun bile kullanmadığı telefonu gelip burada övüp iPhone'dan daha iyi diyenler var. En çok satan akıllı telefon modelleri açıklandı: İşte marka ve modeller 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android cihazlar tabi satmaz gitgide kapali sisteme dönüşüyorlar bootloader kilitleri açılmıyor,Androidin yeni sürümü cikinca en az 6 ay sonra guncelliyorlar ve bug dolu versiyonlar, çabuk eskiyorlar vs bende iphone geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraclius -- 15 Eylül 2025; 17:27:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yıllardan beri olan şey en çok satan 10 telefon listesinde Apple her zaman diğer markaları ezmiştir.Ama bu sefer 17 serisi genel olarak beğenildi.Apple ciddi bir rekor kıracak gibi duruyor.İleri ki zamanlar da bu listenin tamamı iPhone olursa şaşırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BA1891D7 -- 15 Eylül 2025; 18:13:47 >
  • Ben bu listede amiral gemisi telefon pazarının birincisini görüyorum. Başarılılar lafım yok ama yorumlar fanatikliğe kaçmış. Bana 25 bin liralık orta segment telefon yetiyor bozulduğunda gidip yine orta segment telefon alıyorum zaten bir telefonu 10 yıl kullanmak gibi niyetim yok çünkü teknoloji sürekli gelişiyor. İstesem iPhone 17 alacak paramda var ama gelecekte bu parayı çok ararım diye almıyorum. Alacak olana hayırlı olsun diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

Aynı zamanda Samsung'un Twitter reklamlarını iPhone ile yaptığı tonlarca skandal var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 17 Eylül 2025; 1:8:43 >
  • Apple ayda 1 telefon tanitsa yine talep gorur ama rakipleri yilda toplam 100 model cikariyor neredeyse.

Bir seri cikarirsin ucuzdan premiuma secenek koyarsin. Adan Zye her harfle model mi cikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone'u tanıtıldığı fiyat ile alabilseydik... Amiral gemisi Androidler ertesi yıl uygun fiyata düşse...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.