Şimdi Ara

tavsiye: sessiz bir psu arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ... ne tavsiye edersiniz? Aradığım başka bir özellik yok denebilir seSssiz olsun yeter; şimdikindan kafam şişti, yardımlarınızı bekliyorum..

aramayı kullanıp sonuçları okudum, susya soğutma sisteminden bile bahseden var bu kadar uç da olması gerekmiyor.. :)

benim bulduklarım şunlar ( bu kadar yüksek watt değerine çıkması gerekmiyor, gerçe 300-350 watt yeterli olur ):

Coolermaster Real Power 450W
    Thermaltake 560 watt
    SHARKOON SILENT
    yoksa bir Tagan mı ?.. yoksa sırf sessiz olsun diye üretilmiş başka bir marka/model ??

teşekkürler..

• Thermaltake 560 watt iyidir,
    taganda fena değildir,
    kasma fazla birini tercih et.bişiy olmas.
  • sessiz istiyorsan zalman 400 watt tavsiye ederim. 17db.
  • ben fsp 350watt olanını kullanıyorum.Gayet sessiz.Altta 12cmlik fanı var ve tam işlemcinin üzerine geldiğinden aynı zamanda işlemcinin çıkarttığı sıcak havayı dışarı atıyor.Velhasılı kelam çok memnunum.
  • tagan 330w. 55$ bundan başka psu yok zaten tr de. digerleri yalan
  • Tagan 380 de war
  • Benim incelediği pek çok model var ama hiçbiri tam manasıyla sessiz değil. Sessizlikle performans arası bir tercih yapmalısın bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Tagan 380 de war

adam 300-350 yeter demiş. boşa masraf yapmıyalım
  • Dijital Center'ın sitesinde Tagan'ın 380 Watt'lık güç kaynağıyla 330 Watt'lığın değerleri aynı yazıyor.Aman dalgaya düşme! +12 V'ta 22 Amper veren 380 Watt'lık , 330 Watt'lık 18 Amper veriyor.Alırken aklında bulunsun
  • senin psu nasıl peki sesi falan?

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Benim incelediği pek çok model var ama hiçbiri tam manasıyla sessiz değil. Sessizlikle performans arası bir tercih yapmalısın bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Berti

Dijital Center'ın sitesinde Tagan'ın 380 Watt'lık güç kaynağıyla 330 Watt'lığın değerleri aynı yazıyor.Aman dalgaya düşme! +12 V'ta 22 Amper veren 380 Watt'lık , 330 Watt'lık 18 Amper veriyor.Alırken aklında bulunsun

Yani? Bende 380Watt Tagan almayı düşünüyorumda
    Aslında çok para yaw :(
    Aopeh H00B28 bulabilseydim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

quote:

Orjinalden alıntı: Berti

Dijital Center'ın sitesinde Tagan'ın 380 Watt'lık güç kaynağıyla 330 Watt'lığın değerleri aynı yazıyor.Aman dalgaya düşme! +12 V'ta 22 Amper veren 380 Watt'lık , 330 Watt'lık 18 Amper veriyor.Alırken aklında bulunsun

Yani? Bende 380Watt Tagan almayı düşünüyorumda
    Aslında çok para yaw :(
    Aopeh H00B28 bulabilseydim.

yahuu. sen 330w alsana

• Yetmez diye tırsıyorum sonra kafamı vurmayam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 3 Ocak 2005, 21:59:58 >
  • Yaw ben bu sistemi paso o.c yapacam
    Ram ler Ekran kartı İşlemci ohooo
  • arkadaşlar bu psu oyle buyutulecek 1 şey deil.
    tamam kesinlikle kaliteli marka almakta fayda var ama abartmadan. şu anda en hayvani sistemi olan biri kaliteli 420w bile fazla gelecektir.(kaliteliden kastım thermaltake deil) benim sistem in max gordugu deger 190W tur. o/c lu halide dahil. sistemimi imzamdan inceleyebilirsiniz. + 2 cdrom, floppy falan filan işte
  • Valla 330W olan yeter heralde.Bende P4 3.0 HT,512 DDr,Asus 9550,çift HDD,çift optik sürücü vs bi sistem var overclocksuz , çok da çakma bi güç kaynağım var.350 Watt yazıo ama +12V'ta 16 A , +5V 20 A plaka değerli.Allaha şükür yetiyor

Al temizinden 330W Tagan keyfine bak
  • thermaltake 560 watt al bi daha dönüp arkana bakma.............
  • ben Termaltake 420w psu aldım yenii...
    memnunum...FSP 400 den daha güzel göründü gözümeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: garfield

ben Termaltake 420w psu aldım yenii...
    memnunum...FSP 400 den daha güzel göründü gözümeee

zaten tt sadece goze hitab ediyor.
    perf 0
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

senin psu nasıl peki sesi falan?

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Benim incelediği pek çok model var ama hiçbiri tam manasıyla sessiz değil. Sessizlikle performans arası bir tercih yapmalısın bence...

Duruma göre sesli veya sessiz olabiliyor. 3 Kademeli ayarı var yani. (Yüksek-Otomatik-Düşük) Ben otomatiğe aldım sıccaklığa göre kendisi ayarlıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.