Bildirim
Tavsiye ((okuyun))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
saol
-
alakası bile yok fiatlar düşerse alinde patlar -
şuan fiyatlar düşmüş gibi gözüksede 3 ay sonra 3 katı olcak o itemler -
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
alakası bile yok fiatlar düşerse alinde patlar
-
quote:
Orjinalden alıntı: manyak_sarisin
şuan fiyatlar düşmüş gibi gözüksede 3 ay sonra 3 katı olcak o itemler
-
e bunu bizde bilioz ki ama genede saol -
bencede ama suan paraya ihtiyacımız varsa netcez -
quote:
şuan fiyatlar düşmüş gibi gözüksede 3 ay sonra 3 katı olcak o itemler
şuan fiytlr fln düşmedi axine uctu piasa -
belli, olmaz -
ben piyasanın düşmesini bekliyorum eskiden chıtın +7 ler 80-100 arasında değişiyordu şimdi 150 den aşşağı yok -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmo_823
ben piyasanın düşmesini bekliyorum eskiden chıtın +7 ler 80-100 arasında değişiyordu şimdi 150 den aşşağı yok
Çok komiksin 150mden chitin bul hepsini ben alıyım en aşağı 300-350m şu an -
Alakası yok su anda fiyatlar cıkabilecegi en yüksek noktada görürsünüzü 2-3 hafta sonra fiyatlar eski haline dönecek chitin +7 ler 50m iken 350m oldu yakında eski fiyat olacak bence şimdiden elden cıkartın
quote:
Slm arkadaşlar size bi tavsiyem olacak bence ağaç itemlerinden düşen toto-shard-ib gibi itemleri sakın satmayın 3-4 ay sonra köşeliksiniz
-
bakın edana gibi fazla iyi item olmayan serverlerde 2-3 aya kadar ib-toto-raptor falan kalmaz fiyatları cok artar ama +7 citin 50-70m ye kadar düşer -
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
alakası bile yok fiatlar düşerse alinde patlar
+1907 -
yaw uydurmayın 4-5 adam koyuyo pahalıdan sonra başkaları da koyuyo tmm yükseldi fiyatlar -
o item ucuzsa kim pahalıyo koyar ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X