. |
TAVSİYE KONULARININ TOPLU LİNKİ VAR MI ? (SENE FARK ETMEZ)

-
-
up
-
eski hesabım 4 yıllık eskiden herkes cevap verirdi forum ölmüş
-
işlevsel mesajım bulunsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işlevsel mesajım bulunsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/bu-yilin-tum-tavsiye-konulari-mezuna-kalsam-ben-okusam-turkiye-18-si-tarafindan-ovuldu--145105972
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 9 Ağustos 2021; 16:13:9 > -
teşekkür ederim hocam
-
up arkadaşalar 2019 2018 tayfa burda değildir artık ama varsa onlarda atabilir mi kendi yıllarındaki tavsiye konularını
-
up
-
Hocam bu olay ciddi zaman kaybı yok Bekir Avşar başarı hikayeleri yok forumdaki başarı hikayeleri bence kendi hedefledigin yere giden 2-3 konuyu oku yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam belki birkaç bir şey kaparım diye araştırıyorum soru kesip tekrar çözmek denemenin önemi gibi şeyleri burdan öğrendim ağustos ortası başlamayı düşünüyorum ama dediğiniz de mantıklı hocam
-
Buradaki tavsiye konularında genel bir pattern hakim oluyor. En azından 2020 konularında öyleydi. Tavsiye konusu açanlar zaten başından iyi elemanlar oluyorlar. Liselere girmek için girdikleri sınavdan belli ediyorlar kendilerini. İlk denemeleri 90-100+ oluyor. Ama boun ekonn un tavsiye konusu başka tabii. Demek istediğim "sizden biriyim" diye tavsiye konusu açanlar bizden birisi olmuyorlar. Çevreden, aileden kaynaklı temeli sağlam adamlar. O başarmasın da kim başarsın!
Ekleme: doktorumuzz un tavsiye konusu da fena değildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peãce -- 9 Ağustos 2021; 20:1:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam haklısınız onda ama 1 2 bir şey kapsak bile kardır mantığı ile okuyorum
-
Okuyun tabii ki, ben de okumuşumdur 2020 konularının bir çoğunu. DH'den genel olarak çok şey kaptım ben, insan kendinden de parçalar bulabiliyor o yazılardan. Ama ihtiyaçlar hiyerarşisinin dengeseni de korumak lazım. 1-2 şey kapmaktan derslerime ait konularım tam değilse önce dersime çalışıp sonra kapma işine girişmeliyim. Şurada 11 ay kaldı. Zamanı akıllıca kullanmak lazım.
hocam ağustos 15 de başlayıp artık ara vermeden başlıyacağım mezundum bu sene
-
de mı canım sunun surasında ne kaldı 11 aycık kaldı :d ben tyt mat adına hıcbır sey bulamadım mesela hepsı mı zekı anlamadım adamların hangısnı okusam 35den baslıyo tyt matı
-
İyi çalışmalar dilerim, umarım bu sene hedeflediğiniz bölümü kazanırsınız :)
Hayvani bir tyt netinden başlamayan konuları arayan arkadaşları tavsiye konuma davet edebilirim
Hocam mesela 50 kdan kaldıysan 50kdan çekenleri izle öbür türlü zaman kaybı başarılar bu arada kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim hocam
Benzer içerikler
- koç çap
- ayt fizik kaç günde biter
- eyüp boncuk kaç yaşında
- msü net sıralama
- bilgi sarmal tyt deneme - 1 cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X