Şimdi Ara

TAVSİYE: İnce fişli elektrik uzatma aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz baktım ama bulamadım, her derdin devası DH'e sorayım, kesin bir kullanan vardır dedim. Büyük bir gardırop ile duvar arasında kalan bir elektrik prizim var, gardırop soldan duvara tam dayanıyor ve arada sadece 2 cm. kadar süpürgelik boşluğu kalacak, bu durumda benim duvarda kalan prizi gardırobu sokmadan önce uzatmam gerekiyor fakat bu 2 cm. lik boşluk normal uzatma kablolarının kalın fişlerine yetmiyor. Daha ince neredeyse prize yapışacak ve 90 derece bir fiş gören, duyan, bilen var mı?

NOT: Duvarı yaralayacak herhangi bir çözüm istemiyorum, şimdilik sadece bu şekilde olabilirliğini araştırıyorum, prizden direk kablo çekmek son çözüm olarak cepte kalsın...

Umarım anlatabilmişimdir, sorularınız varsa lütfen bana iletin...

Fikirlerini sunan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim,

Selamlar,

Hicks

• Hicks kullanıcısına yanıt
    prizden kablo çekmek en kullanışlısı gibi duruyor
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Böyle alanlar için bir ara bauhausta yassı bir fiş ucu satılıyordu. Kalınlığı kablonun kalınlığı kadar. Bir araştırın derim ben :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prizi sök.. Satın alacağın .5 mt lik lambalı anahtarlı uzatma kablosunun fişini kes...Kabloyu pirizin içindeki üç kabloya doğru düzgün birleştir...İzolabantla güzelce sar......Faz nötr ve toprak hattı önemli..Yanlış bağlama....En güzeli .Bir elektrikçi getir 25 lira ver...Kobloyu pirizin buvatından bağlasın...Dolabın arasından çıkar...Uzatmayı 3 lü ve anahtarlı alırsan rahat edersin...
  • Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar, aradığım böyle bir şeydi buldum sonunda:

http://ozcanelektronik.ticiz.com/p24757-elbi-tipi-toprakli.html

TAVSİYE: İnce fişli elektrik uzatma aranıyor!

El-Bi L Tipi Topraklı Fiş B/K
    505-001301-820

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.