Şimdi Ara

Tavsiye Ederim (Harlan Coben-Kimseye Söyleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harlan Coben'i bilmeyen yoktur. Daha önce 4 kitabını okumustum ve bana göre Kimseye Söyleme kitabı yazarın en iyi kitaplarından birisidir. Daha 5.sayfadan sizi aksiyonun içine sokuyor ve hiç bırakmıyor. Akşam basladım ve yavas okumama ragmen 200'e gelmisim.

Akıcı,akılcı, kurgusu sağlam kitap arayanlar mutlaka okumalı

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=85245&sa=118708910#Scene_1

Not: D&R'de 14 liraydı.

• Ben de şu ana kadar 7 kitabını okudum.En beğendiğim yazarlar arasında ilk üçe kesin girer.Her kitabını çok beğenirim.Akıcı anlatımı, karakterlerin eğlenceli diyalogları(özellikle Myron Bolitar Serisi'nde), sıkmayan üslubu sayesinde kitapları 2-3 günde biter.

Bu arada yeni kitabı çıkmış.Geçmişle Dans, geçen ay çıkmış ama ben daha yeni gördüm.

• http://tr.wikipedia.org/wiki/Harlan_Coben

Daha çevirilmeyi bekleyen çok kitabı var adamın. Ama BabıaliKültür Yayıncılık güzeldi, son çıkan kitaplar hep Martı'dan çıkıyor sanırım.
  • Myron Bolitar Serisi'ni tamamen çevirseler çok güzel olacak.Siz bitirdiniz mi kitabı?(Kimseye Söyleme)
  • Kimseye söylemeyi bende okudum. Tavsiye ederim. Betimlemeler az olaylar fazla geldi bana bende bu tarz kitapları seviyorum.
  • tam olarak tarzı nedir , polisiye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: from1

tam olarak tarzı nedir , polisiye mi?

Evet, Harlan Coben polisiye-gerilim türünde yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

teşekkürler , polisiye roman tavsiye etseniz , Harlan Coben mi dersiniz yoksa başka önerir misiniz?? ( Alışveriş Listesi yapıyorum , o yüzden böyle sorular soruyorum , kusura bakma)
  • quote:

Myron Bolitar Serisi'ni tamamen çevirseler çok güzel olacak.Siz bitirdiniz mi kitabı?(Kimseye Söyleme)

+1

Myron Bolitar serisini bende çok seviyorum. Harlan Coben gerçekten güzel yazıyor.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler , polisiye roman tavsiye etseniz , Harlan Coben mi dersiniz yoksa başka önerir misiniz?? ( Alışveriş Listesi yapıyorum , o yüzden böyle sorular soruyorum , kusura bakma)

Bu bölümdeki amaç zaten kitap paylaşımında bulunmak.İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz, çekinmenize gerek yok.

Polisiye düşünüyorsanız herhangi bir Harlan Coben romanını okuyabilirsiniz.Tavsiyem ''Orman'' ya da ''Kapan'' olabilir.

Myron Bolitar Serisi'ni okumayı düşünürseniz serinin ilk kitabı Oyunbozan'dan başlamaya dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PrisonTR

quote:

Myron Bolitar Serisi'ni tamamen çevirseler çok güzel olacak.Siz bitirdiniz mi kitabı?(Kimseye Söyleme)

+1

Myron Bolitar serisini bende çok seviyorum. Harlan Coben gerçekten güzel yazıyor.

Seriyi seven ve okuyan birini bulmak beni şaşırttı.Genelde bağımsız kitapları biliniyor.Myron Bolitar Serisi'nin kitaplarını bulmak oldukça zor.
  • quote:

quote:

quote:

Harlan Coben polisiye yazmaz. Biraz daha aksiyonlu bir kurgusu vardır. Mesela adamın kızını,çocugunu kaçırırlar ve şehirde bir aksiyon başlar. Ama aksiyonu en bol olan kitapları bu adam yazar.

Polisiye istiyorsan da Grange ya da Gerritsen iyidir, cinayetler işlenir ve ortada bir seri katil dolanır. Agatha Christire ve Sir Arthur Conan Doyle cinayet aydınlatması ile ilgili yazar.

Bu arada Kimseye Söyleme kitabı da bitti gerçekten güzel bir kitap

• Okumam gereken o kadar çok kitap var ki bazen kitaplara yetişememekten usanıyorum. Elimdeki kitapları bitirdikten sonra toplu bi sipariş vermek istiyorum ama insan ne alacağını şaşırıyor.
    Aklımda Agatha Christire ve Sir Arthur Conan Doyle vardı ama şimdi birde Harlan Coben çıktı.
    Hangisini önerirsiniz? Sizce önce hangi yazarın kitaplarına başlamalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurayalp

Okumam gereken o kadar çok kitap var ki bazen kitaplara yetişememekten usanıyorum. Elimdeki kitapları bitirdikten sonra toplu bi sipariş vermek istiyorum ama insan ne alacağını şaşırıyor.
    Aklımda Agatha Christire ve Sir Arthur Conan Doyle vardı ama şimdi birde Harlan Coben çıktı.
    Hangisini önerirsiniz? Sizce önce hangi yazarın kitaplarına başlamalıyım?

Harlan Cobenın bagımsız kıtaplarını oku bence. En cok sevdıgım bu kıtap oldu. Sonra da ASLAZ VAZGECME, BASKA SANSIN YOK, KARANLIK FOTOGRAF

Jean Grange, Glenn Meade, Robert Ludlum, Tess Gerıtsen gıbı yazaların kıtaplarını oku once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harlan Coben'in :
    Kapan - Oyun bozan - Asla vazgeçme - Orman - Başka şansın yok - Büyük vuruş - Kayıp
    Kitaplarını okudum bence harika bir üslublu var herkese tavsiye ederim yakında diğer kitaplarınıda alıp okuyacağım
  • Asla Vazgeçme gayet sağlamdı diğer kitaplar da aklımda ama bakalım ne zaman kafama esecekte okuyacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıp kitabını okudum beklnetimin altında olsada iyi kitaptı.
  • şu topikte satmakta olduğum kitaplar arasında "kimseye söyleme" mevcut. Bir de "karanlık fotoğraf" BKYden.
    http://forum.donanimhaber.com/m_69605919/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69605919
  • Harlen Coben ' ın ORMAN adlı kitabını okumuştum . O kitaptan sonra Harlen Coben yapıtlarına ilgim arttı zaten . Olayları öyle bir kurguluyor ki nasıl anlatılır bilmiyorum geçişler ve bağlantılar mükemmel . Size gerçekten yaşatıyor yazdıklarını . ORMAN adlı kitabını kesinlikle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.