Yks'de Türkçe'den 1 yanlış yaptım. Bilkent'te Türkçe 101'i A düşürdüm, muhtemelen Türkçe 102 de A düşecek. Eng 101 A- düştü, %99 Eng 102 de A- veya A gelecek. Bunların hepsi yazı yazmaya dayalı dersler. Bilen bilir bilkent'te bu dersleri A ile vermek kolay değildir. Aha bu da Türk 102 notlarım, Orhan Pamuk gibi yazı yazıyorum, kırılan ufak tefek puanlar da dilbilgisinden gitti. ![]() |
Hayatım boyunca hiç roman okumadım

-
-
Çok fazla kitap okudum zararını görmedim, iyiki de okumuşum. Kpssden 1.5 ay çalışarak 95 aldim. Keşke daha çok okuyabilsem. Pişman değilim asla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk 101 yazılarımdaki en sevdiğim kesit açık ara bu ama en düşük de bundan almıştım (8.0).
"Onu ilk gördüğüm anı hâlâ dün gibi hatırlıyorum. Zaman durmuş, dünya bir anlığına sessizleşmişti. Kalabalığın arasında göz göze geldiğimizde içimde bir şeyin değiştiğini hissettim. Bir boşluk dolmuş gibiydi; sanki hayatımda eksik olan parça sonunda yerine oturmuştu. O an tüm evren benim için onun gözlerinde toplanmıştı. Mavi gözleri, güneşin doğuşunun ilk ışıklarında sabah sisinin arasından süzülen bir mücevherin ışıltısı gibi gizemli bir büyüyle parlıyordu. Bir an, bakışlarının içinde kayboldum ve artık çıkamayacağımı biliyordum. Altın sarısı saçları, bir elf gibi ona masalsı bir zarafet katıyordu; her hareketi bir şiirin ritmi gibiydi. Bu muazzam güzellik, kelimelerin erişemeyeceği bir ütopyaydı; zira kelimeler onun ihtişamının sadece bir fısıltısını sunabilirdi. Okyanus gibi engin bir derinliği, bir damlanın özüne indirmek kadar naif bir çabaydı."
-
Çok denedim ama başaramadım, yüzüklerin efendisi yüzük kardeşliği'nin yarısını okuyabildim max.
Kurgusal şeyleri çok severim de kitap okumak bana fazla ağır bir iş geliyor.
-
Roman okumak bence de çok abartılıyor,çocukken çok severdim de para yoktu il kütüphanesi de uzaktı sürekli gidemiyordum
Şimdi roman okursam sadece klasikleri okurum Dostoyevski,Tolstoy vs genelde tarih,felsefe,sosyoloji ile ilgili kitapları okuyorum roman yerine film,dizi daha mantıklı geliyor.
-
ben de cok roman okuyorum en son deniz kurdu ve martın edeni bitirdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X