Gomlek almak ıstıyorum genc ısı kıgılı falan degıl yanı bıde şık olsun para onemlı degıl (butceyı zorlamayacak kadar ıste )
Damat Tween,Zara,Network genç işi diyosun hocam o zaman vücudun da musait ise slim fit al
quote:
Orjinalden alıntı: Jeasme
Damat Tween,Zara,Network genç işi diyosun hocam o zaman vücudun da musait ise slim fit al
musaıt tabı xD
Paran varsa tommy hilfiger ve zara
Kiğılı 7-8 tane gömleğim var başka marka kullanmıyorum. Çok hoş.
quote:
Orjinalden alıntı: maviturk
Paran varsa tommy hilfiger ve zara
ara sıra tommy den giyiyorum gömlek gerçekten çok kaliteli ..belli ediyor kendini ama fiyatlarının fazla olduğunu düşünüyorum..bu fiyata üstteki arkadaşın yazdığı markaları tercih etmek daha iyi olur..
Kesinlikle sabri özel denemelisin... Bütün gömlekleri çok güzel.
abbate,polo assn,beymen,lacoste
lacoste tommy abbate
Sarar interviev'e git bak dar kesim italyan yaka süper gömlekler var 50-70 civarı ama çok güzel
arkadaşlar dufyi unutmussunuz
Şu ana kadar Zara'dan aldığım(gelen hediyeler de dahil) bütün gömlekler ilginç bi şekilde beni terletiyo. Kilolu değilim, hatta çok zayıfım bile fakat ilginçtir (%100 cotton olmasına rağmen) slim fit bütün modelleri beni mahvediyo, manzarayı anlatmama bile gerek yok, kollarımı kaldırdığım an da çok kötü... Fakat Network den aldıklarım çok kaliteli oldu hep(arada bi kaç pierre cardin varfakat anladığım kadarıyla manşetli falan seni açmaz pek) Neyse bunların hepsi slim fit, ayrıca ufak bir öneri oxford dokuma kumaşları tercih edebilirsin, (bu aralar pek az üretiliyo, abbate bu konuda lokomatif marka sayılırdı...) çok şık bir kumştır, kendinden desenli olur.
Lacoste un üstüne tanımam.Hilfiger da olabilir ama çok klasikler.