Şimdi Ara

Tavsıye edecegınız gomlek markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gomlek almak ıstıyorum genc ısı kıgılı falan degıl yanı bıde şık olsun para onemlı degıl (butceyı zorlamayacak kadar ıste )

• Damat Tween,Zara,Network genç işi diyosun hocam o zaman vücudun da musait ise slim fit al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

Damat Tween,Zara,Network genç işi diyosun hocam o zaman vücudun da musait ise slim fit al

musaıt tabı xD
  • Paran varsa tommy hilfiger ve zara
  • Kiğılı 7-8 tane gömleğim var başka marka kullanmıyorum. Çok hoş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Paran varsa tommy hilfiger ve zara

ara sıra tommy den giyiyorum gömlek gerçekten çok kaliteli ..belli ediyor kendini ama fiyatlarının fazla olduğunu düşünüyorum..bu fiyata üstteki arkadaşın yazdığı markaları tercih etmek daha iyi olur..
  • Sabri özel tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironblood

Sabri özel tavsiye ederim.

Kesinlikle sabri özel denemelisin... Bütün gömlekleri çok güzel.
  • abbate,polo assn,beymen,lacoste
  • lacoste tommy abbate
  • Sarar interviev'e git bak dar kesim italyan yaka süper gömlekler var 50-70 civarı ama çok güzel
  • arkadaşlar dufyi unutmussunuz
  • Şu ana kadar Zara'dan aldığım(gelen hediyeler de dahil) bütün gömlekler ilginç bi şekilde beni terletiyo. Kilolu değilim, hatta çok zayıfım bile fakat ilginçtir (%100 cotton olmasına rağmen) slim fit bütün modelleri beni mahvediyo, manzarayı anlatmama bile gerek yok, kollarımı kaldırdığım an da çok kötü...
    Fakat Network den aldıklarım çok kaliteli oldu hep(arada bi kaç pierre cardin varfakat anladığım kadarıyla manşetli falan seni açmaz pek) Neyse bunların hepsi slim fit, ayrıca ufak bir öneri oxford dokuma kumaşları tercih edebilirsin, (bu aralar pek az üretiliyo, abbate bu konuda lokomatif marka sayılırdı...) çok şık bir kumştır, kendinden desenli olur.
  • Lacoste un üstüne tanımam.Hilfiger da olabilir ama çok klasikler.
  • bisse veya sabri özel denemelisin
  • Hilfiger ve Polo.
  • Pierre Cardin ya hiç mi giyeniniz yok
  • vakko, w, beymen, beymen business, network, fabrika, altınyıldız...
  • A&F
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.