Pazartesi sabahı Avusturya'ya gidiyorum arkadaşlar. Yanımda kitap götürmek istiyorum. 19 yaşındayım. Tavsiye edebileceğiniz kitaplar nedir? Koku, Suç ve ceza, GOG, Simyacı.. türü kitapları çok seviyorum. Fiyatı ya da boyutu farketmez. Ne tavsiye eder kitap okuyan arkadaşlar acaba?
Avusturyaya gidiyo olmanın konuyla alakası varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
Avusturyaya gidiyo olmanın konuyla alakası varmı?
Uzun bir süre orada kalacağım, Türkçe kitap bulmamın çok zor olacağını belirtmek için yazdım onu. Yani normal olarak "Babaanneme" gidiyor falan olsaydım tavsiye istemezdim zaten. Ama değişik bi yere gidiyor olunca kitap en güzel zaman geçirme aracı olcağı için özellikle belirttim.. Var mı tavsiyen arkadaşım? Yoksa konu başka yerlere kaymasın lütfen.
Olasılıksız ve İki Şehrin Hikayesi İkiside güzeldir ama Koku, Suç ve ceza, GOG, Simyacı bunları okumadığım için bunlara yakın mı bilmiyorum
Her türlüğ kitap okuycaksan Mazeret yok okuyabilirsin
aynen öyle
Kişisel gelişim tarzı kitapları pek sevmiyorum aslında. Olasılıksız'ı düşünüyordum zaten. Listeme aldım. İki Şehrin Hikayesi'ni de bir araştırayım bakalım. Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için. Devam edelim lütfen.
Stephen King Christopher Garange Ahmet Ümit Agatha Christie Dan Brown bunların kitaplarını al özellikle yolculuk için bu arada iyi yolculuklar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme