Bildirim
Tavern Brawl (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
rag vs nef oynuyoruz ama twitter da too many portals brawl çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ERÜ Kore Dili ve Edebiyatı -
quote:
Hearthstone @PlayHearthstone 5 dk.5 dakika önce
If you are still seeing the Tavern Brawl "Ragnaros vs Nefarian", please restart your client to update to the latest patch.
Yazmışlar. Clienti kapatıp, tekrar girdim oyuna şuan düzelmiş._____________________________ (: -
quote:
Orijinalden alıntı: DgnByz
quote:
Hearthstone @PlayHearthstone 5 dk.5 dakika önce
If you are still seeing the Tavern Brawl "Ragnaros vs Nefarian", please restart your client to update to the latest patch.
Yazmışlar. Clienti kapatıp, tekrar girdim oyuna şuan düzelmiş.
Mobiller?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ERÜ Kore Dili ve Edebiyatı -
Blizzard tıkandı galiba tekrar nef vs rag gelmiş. Bu arada brawl dan aldığım pack hs hayatımda açtığım en iyi packti
https://store.donanimhaber.com/9a/ec/b9/9aecb9f493b58e82a61a1b171c802c88.png
Bu arada Brawl packinde bir sorun var galiba herkes çok iyi şeyler açmış, bende de iki epic , birisi gold._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
Brawl' ı kaldırıp yerine Turnuva Modu getirsinler, uyduruk kaydırık şeyler getiriyor, 2 gün yok, 3 gün var.,
Bu arada Brawl packinde bir sorun var galiba herkes çok iyi şeyler açmış, bende de iki epic , birisi gold.
4 common 1 gold rare. Bence aynı
quote:
Orijinalden alıntı: Seered
Nefarian'a Nerf gelmiş sanki.İlk Brawl'da 10 mana ile başlıyordu şimdi 5 olmuş.Ragnaros ile rahat aldım.
Hayır 5 mana başlıyordu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ A-HA! I've done it! Behold the absolute power of Wilfred Fizzlebang, master summoner! You are bound to me, demon! -
-
ben de geçen hafta neferian çıkardım şu free packleri 3 günde bir verseler ne güzel olur ^^ _____________________________ Wilhelm and friedhelm messing around in the snow. -
Brawl değişmiş, sebebini bilen var mı? _____________________________ -
Eğer Ragnaros brawlunu soruyorsan bu hafta portal brawlu vardı ama yanlışlıkla ilkini açmışlar tekrardan. Hataydı düzeldi yani.
Bu arada ileride tekrara girecek ama daha bir iki belki daha çok belki daha az brawl vardır. Fikirleri tükenmeden tekrara düşmeyecek brawl._____________________________ -
Valla helal olsn biz bi rare gördükmü sevinioz :) _____________________________ -
Yeni gelecek tavern brawl müthiş olacak gibi , biran önce gelsede oynasak
http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/19843159/a-glorious-tavern-brawl-begins-wednesday-17-08-2015_____________________________ -
-
Dediğin gibi bu haftaki Brawl'ın tadı farklı olacak herkes bu hafta brawl'da takılıp yeni kartları kullanacak Acaba desteler random mu gelecek?
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Scropion
Dediğin gibi bu haftaki Brawl'ın tadı farklı olacak herkes bu hafta brawl'da takılıp yeni kartları kullanacakAcaba desteler random mu gelecek?
Bence desteler belli kartlar için fix olacak.. Yoksa inspire vs. jount mekaniğini kurmak zor.. Ama bazı kartlar rastgele olabilir..
Yeni kartları denemek keyifli olacak bence de..
Hunter'a jount vermeleri de manidar olmuş ayrıca.. Sıkılmadınız mı face decklerden demiş Blizzard
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Doğru söze ne denir En olmadı her class için belli kartlar olsa da belki classlara göre destelerdeki kartlar azda olsa farklılık gösterir, her class ile denemek lazım farklı kart görmek açısından
Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, brawl'dan sonra da patch'i verirler diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X