Şimdi Ara

Tavanım soluyor. Ne yapabilirim? Yol gösterin Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavanım soluyor. Ne yapabilirim? Yol gösterin Lütfen

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Yapacak herhangi bir boya koruma parlatma cilalama bunu duzeltmez.

Yani olmus olan birsey onceki haline donmez.

geciktirmek icin boya koruma yapilir yapilmasina ama

Ayni renk tavan kaplamasi yaptirin max 200 tl tutar kafaniz rahat eder.

• Kaplamayı çıkarırken boyayı sökebilir, tavan boyanız pek sağlıklı olmadığı için. Boya korumanın az da olsa etkisi olabilir ama yine de kontrol altına alamazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vural460 V kullanıcısına yanıt
    Sadece tavana. Seramik kaplama ne derece etki eder acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Alakasız sıfır araçlar için korumadır. Bu aracın tavanı boyanmadan düzeltme şansın yok. Zamanında arabana cila çekip koruma altına alacaktın ki faydasını göreceksin. Güneşin altında metal saç 80 derece oluyor boya ne yapsın yıllardır yine iyi idare etmiş.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Ben derdimi anlatamiyorum sanirim. Fotograftaki kadar kotu degil goruntu ben ilerlemesini durdurmak icin ne yapabilirim diye soruyorum. Amacim daha iyi gorunmesi degil.

• Yapilacak en iyi çözüm, parlak siyah folyo ile kaplamak olur. Ve bu renk ile de gayet şık durur.

• Hyundai de yazmıştım burada da buldum güneşten korumak ilerlemeyi azaltır.
    Aslında burada zarar gören kısım boyanın Verniği. Benim de vernik bagajda gitti. Önceden de boyalı olduğu için tekrar boyatırım ama siz tavanı boyatırsanız araca takla atmış muamelesi yaparlar.
    İnternette boya yapmadan vernik tamiri yapma videoları var ama tecrübem olmadığı için ben bulaşmadım.

• ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Düzenli aralıklarla kaliteli markalardan boya koruma yaptırın etkisi olacaktır. Elinizden geldiği kadar da gölgede tutarsanız durdurabilirsiniz hocam, umarım sorununuzu çözersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bulabilirseniz Finish Kare 1000P alın uygulayın en azından güneş yanığını geciktirmiş olursunuz.
  • Lastik boya kaplama ya da nasiol zr53 deneyecegim ikisi arasinda krar verecegim arkadaslar.

Yani şu ürün

Ya da şu:
    www.hepsiburada.com
    Nasiol ZR53 Araç Nano Seramik Boya Koruma Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nasiol-zr53-arac-nano-seramik-boya-koruma-pm-otm09c088

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 4 Ağustos 2019; 2:9:51 >

• Size şöyle bir önerim olabilir,madem tavanda güneş solması başlamış,ortalama 75 tl'lik bir masraf ile bir deneme yapın.Şu ankinden daha kötü olmayacağı aşikar.

Soğuk kaporta üstünde ve kapalı bir mekanda;

Önce 3000 sulu zımpara ile solma vernik atması olan yerlere hafif bir zımpara yapın ardından mumlu bez ile temizleyin tavanı,üstüne de akrilik şeffaf vernik sprey ile işlem yapın.

En azından şu ankinden gözle görülür ölçüde iyi olacaktır,parlatmanın yanında,koruyucu katman vazifesi de görecektir vernik.

Her halükarda boya istiyor aracınız ve bu sayede bir nebze geciktirmiş olursunuz,belki memnun bile kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 4 Ağustos 2019; 10:50:50 >
  • Hocam bu işin çözümü yok malesef. Ya bu şekilde kullanmaya devam edeceksiniz, ya da boyatacaksınız o tavanı. Ben olsam hiç elletmezdim. Satarken boyatsanız da aynı zarara maruz kalacaksınız. Siz aracı 1 sene önce alırken bu solma başlamış, başlayınca da arkası gelir 1-2 sene içinde de tamamen solar zaten. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Aynı renk kaplama yaptırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavanım soluyor. Ne yapabilirim? Yol gösterin Lütfen

Arkadaslar golgede boyle arac aslinda boyle gorunuyor

• Hyundai ise solması normal VW olsa solmazdı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.