Şimdi Ara

Tavanda boya dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz hafta sonu cumartesi aracımı (2006 Clio Symbol) oto yıkamaya götürdüm. Kapalı garaja bırakma imkanım olmadığından tavanı biraz kuş pisliği olmuştu ve 3-4 gün de geçtiğinden biraz kurumuştu. Aracımı aldıktan sonra tavanda yaklaşık 2,5-3 cm2'lik bir boya dökülmesi ya da vernik atması gördüm.

Aracı geri götürüp ne olduğunu, ne yapılabileceğini sordum. Kuş pisliği yüzünden boyanın döküldüğünü, yayılmaması için de tavanın veya yarım yamalak kalmaması için bütün araca pasta cila + boya koruma yapılması gerektiğini söylediler (1 yıllık boya koruma 500 TL civarıydı).

Görüntüsünün düzelmesinden ziyade derdim vernik atmasının yayılmaması. Sonunda tavana boya yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum. Sizce söyledikleri doğru mu yoksa yapılabilecek başka ve daha basit, lokal bir şey var mı? Pasta+cila+boya koruma sorunu çözer mi ve Anadolu Yakasında bu işi daha uygun yapacak bir yer var mıdır?

Yabancı forumlarda Meguiars SCRATCH diye bir ürünü önermişler bu sorun için, bizde de buldum online satış sitelerinde 70 küsür liraya. Faydası olur mu ne dersiniz? Fotoğrafları da konuya ekliyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

Tavanda boya dökülmesi
     Tavanda boya dökülmesi

• Cevabınız için teşekkür ederim, hızlı cilayı kullanacağım. Boya korumadan da vazgeçtim, danıştığım herkes sizin gibi cevap veriyor.

Sevgiler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.