|
| _____________________________ |

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanihba -- 9 Temmuz 2019; 13:24:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 4 Haziran 2024; 10:29:23 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 6 Temmuz 2024; 13:24:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aldınız mı hocam? bende almayı düşünüyorumda kararsız kaldım. |
|
Bu sene Temu'dan 1 adet aldım. Direkt duya bağlanan dandik bir model hem ışık hem vantilatör. Geldiğinde o kadar memnun kaldım ki. farklı zamanlarda 4 adet daha aldım. Özellikle 52cm olmasına ve yorumlarda sıkıntı olmamasına dikkat edin. Bu ucuz yollu çözümü deneyin derim. Sepet limiti nedeniyle 2 tane alabiliyorsunuz tek siparişte. 2 tanesi vergi kargo vs dahil 1500₺'ye falan geliyor. düzenleme : tabii ki büyük salonlar, büyük alanlar için çok etkili olmaz. Ben küçük bir yatak odasında hemen tepemdeki duya astım çok etkili oldu. Ayrıca Salonda çalışma masamın üzerinde bir duy vardı o duyu ikiye ayırıp çalışma alanıma da 2 adet taktım çok memnunum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_1907 -- 11 Haziran 2025; 18:49:56 > |
|
|