Şimdi Ara

Tauren Death Knight Lore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Etrafta bakıyorum çok fazla Tauren DK var. Ben DK kasmak istiyorum ve Tauren DK güzel duruyor.Peki Tauren DK lore'de geçiyor mu?Mesela Blood elf olarak çok fazla dk var.Aynı zamanda icc raid'inde orc dk var.Peki Tauren dk herhangi bir yerde gözüküyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Çizgi romanlarını okumadın sanırım wowun. Bir çizgi romanda Trag Highmountain adında bir tauren var, insan bir DK nın yardımcısı tarzında. Bu insan DK ile iyi anlaşıyorlar ve DK sürekli ölülerin değil, yaşayanların yanındaymış gibi davranıyor. Eline bir fırsat geçiyor ve herkesi öldürmeye çalışıyor ama o sırada Trag engel oluyor. Tabi DK da Trag ı öldürüyor ve Trag artık bir DK oluyor. Hiçbir duygusu, hissi olmadığı için Tragda duygusu olan canlılara savaş açma taraftarı ama içindeki intikam daha ağır basıyor ve tüm bunlara sebep olan kişiden yani Lich Kingden intikam almak için tek başına Northende doğru yöneliyor.

ICC de kendisi bir NPC olarak bulunuyor. Wiki den bakarsan orada da bilgi var ama ben yinede çizgi romanlarını alıp okumandan yanayım. Belli bir yerden sonra türkçeye çevirmemişler ama en azından o kısma kadar oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Çizgi romanlarını okumadın sanırım wowun. Bir çizgi romanda Trag Highmountain adında bir tauren var, insan bir DK nın yardımcısı tarzında. Bu insan DK ile iyi anlaşıyorlar ve DK sürekli ölülerin değil, yaşayanların yanındaymış gibi davranıyor. Eline bir fırsat geçiyor ve herkesi öldürmeye çalışıyor ama o sırada Trag engel oluyor. Tabi DK da Trag ı öldürüyor ve Trag artık bir DK oluyor. Hiçbir duygusu, hissi olmadığı için Tragda duygusu olan canlılara savaş açma taraftarı ama içindeki intikam daha ağır basıyor ve tüm bunlara sebep olan kişiden yani Lich Kingden intikam almak için tek başına Northende doğru yöneliyor.

ICC de kendisi bir NPC olarak bulunuyor. Wiki den bakarsan orada da bilgi var ama ben yinede çizgi romanlarını alıp okumandan yanayım. Belli bir yerden sonra türkçeye çevirmemişler ama en azından o kısma kadar oku.

Trag Highmountain, Baron Valimar Mordis'in yardımcısıydı bi ara. Baron'un şatosuna Scourge saldırınca kaçıp saklanmak zorunda kaldı. Fakat Baron ölmemişti, yani tam olarak. Daha sonra Lich King'in kontrolünden kurtulan Baron şatosuna geri dönünce orada Trag'ı buldu. Birlikte Scourge ile savaşmaya başladılar. Şato Alterac'daydı sanırım. Dağlarda Ichor adında bi undead'in ordusuyla savaştılar özellikle. Ichor'un elinde Orb of Ner'zhul adında, kullanana büyük yaratıkların iskeletlerini canlandırabilme yeteneği kazandıran bi eşya vardı. Sonra nasıl olduysa Baron'un eline de geçmiş bunlardan. Tesadüftür ki o sırada Baron'un şatosunda Anveena(Sunwell) adlı genç bir kız vardı. Baron bu kızdaki büyü gücünü kullanarak dağlarda ne kadar iskelet varsa hepsini canlandırmayı planlıyordu. Trag bunu öğrenince kızı kurtarmayı denedi; ama namussuz Baron planını çoktan uygulamaya koymuş, bir buz ejderini kontrol altına almıştı. Trag son anda küreyi Baron'un elinde kırarak günü kurtardı; fakat bu esnada buz ejderi de havada parçalara ayrılarak bu ikisinin üstüne düştü ve onları öldürdü. Fakat Orb of Ner'zhul yapacağını yaptı ve son anda Trag'ı diriltti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki tauren DK nın dinde yeri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Peki tauren DK nın dinde yeri varmı?

tauren dk eti dinimizce caiz değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Peki tauren DK nın dinde yeri varmı?

tauren dk eti dinimizce caiz değildir

Tauren DK eti haramdır.

• bence dk olması gereken ırklar human ve blood elftir.geri kalanları tamamen zorlama olarak lorea monte edilmiş ırklardır.belki humanlar nereye biz oraya modunda olan dwarflar da olabilir ama geri kalanları çok zorlama kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    15 yıl önce açıldı
    Ark: Survival Ascended
    2 yıl önce açıldı
    Blood Knight
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: süt oğlan

bence dk olması gereken ırklar human ve blood elftir.geri kalanları tamamen zorlama olarak lorea monte edilmiş ırklardır.belki humanlar nereye biz oraya modunda olan dwarflar da olabilir ama geri kalanları çok zorlama kalıyor.

Her şey lore'a göre olsaydı female Nelf Druid ya da male Nelf Warrior felan da olmaması lazımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: OIS

quote:

bence dk olması gereken ırklar human ve blood elftir.geri kalanları tamamen zorlama olarak lorea monte edilmiş ırklardır.belki humanlar nereye biz oraya modunda olan dwarflar da olabilir ama geri kalanları çok zorlama kalıyor.

Her şey lore'a göre olsaydı female Nelf Druid ya da male Nelf Warrior felan da olmaması lazımdı.

female melee karakterlere, nelf magee, goblin shamana, tauren palaya, undead priye, belf warriora ve gnome ırkına karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 3 Ocak 2013; 19:51:44 >
  • quote:

quote:

quote:

female melee karakterlere, nelf magee, goblin shamana, tauren palaya, undead priye, belf warriora ve gnome ırkına karşıyım.

Şu gnome'lar olmasa nası ortak bi paydada buluşacaz bilemiyorum Tauren Paladin hakkaten zorlama ama blood elf'e tercih ederim, kaldı ki onlar da kendilerine Blood Knight diyolar, hafızam beni yanıltmıyorsa güçlerini M'uru'dan zorla alıyorlardı. Son olarak Goblin Shaman'a ben de karşıyım, goblin gibi bi ırkın ruhani herhangi bişeyle alakası olabileceğini mantığım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 3 Ocak 2013; 20:33:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu gnome'lar olmasa nası ortak bi paydada buluşacaz bilemiyorum Tauren Paladin hakkaten zorlama ama blood elf'e tercih ederim, kaldı ki onlar da kendilerine Blood Knight diyolar, hafızam beni yanıltmıyorsa güçlerini M'uru'dan zorla alıyorlardı. Son olarak Goblin Shaman'a ben de karşıyım, goblin gibi bi ırkın ruhani herhangi bişeyle alakası olabileceğini mantığım almıyor.

bence;
    warrior-orc, tauren, dwarf
    hunter-troll, dwarf
    paladin-human
    shaman-orc, tauren
    mage-belf, human
    druid-nelf
    priest-human, shadow olmak şartıyla undead
    warlock-orc, undead
    death knight-human, belf
    rogue-undead, goblin, human, troll
    monk-tartışmasız panda

• eskiden dk mi varmış ya
  • Arthas ordusunu kurarken ırk ayrımı yapmadı. Yani DK sadece humandan veya orcdan olur demek biraz saçma.

Alliance tarafında doğru düzgün amacı olan ırkta yok zaten. Night Elfler çekilse kenara kimse bişey yapmaz, 2 tane ağaç koruma uğruna savaşa girdiler. Gnomeler zaten ırk bile değil. Draeneiler zaten sayısı az kalmış, farklı bir gezegendeler. Sonunda ne olsun istiyorlar daha onu anlayamadım ben, öylesine laf olsun diye alliance için zaten az kalan sayılarını riske atıyorlar. Worgenlerin forsakenler ile bir savaşı var ama hepsi insanlar üzerinden. İnsanların nesli tükense worgenlerinde nesli tükenecek. Adam akıllı dwarf ve insanlardan başka ırk yok alliance tarafında. DK ların amaçları aynı olsa bile en azından bu amaçsız ırklara bir amaç katıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Arthas ordusunu kurarken ırk ayrımı yapmadı. Yani DK sadece humandan veya orcdan olur demek biraz saçma.

Alliance tarafında doğru düzgün amacı olan ırkta yok zaten. Night Elfler çekilse kenara kimse bişey yapmaz, 2 tane ağaç koruma uğruna savaşa girdiler. Gnomeler zaten ırk bile değil. Draeneiler zaten sayısı az kalmış, farklı bir gezegendeler. Sonunda ne olsun istiyorlar daha onu anlayamadım ben, öylesine laf olsun diye alliance için zaten az kalan sayılarını riske atıyorlar. Worgenlerin forsakenler ile bir savaşı var ama hepsi insanlar üzerinden. İnsanların nesli tükense worgenlerinde nesli tükenecek. Adam akıllı dwarf ve insanlardan başka ırk yok alliance tarafında. DK ların amaçları aynı olsa bile en azından bu amaçsız ırklara bir amaç katıyor.

ben en iyi kombinasyonlardan bahsediyorum.yoksa zorlasan pandadan bile dk olur.benim dk denildiğinde aklıma hep lordaeron insanları ve quel'thalas high elfleri gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

eskiden dk mi varmış ya

Ben bu DK olayını Gul'dan başlattı diye biliyorum. Teron Gorefiend gibi adamlar o zamandan kalma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

eskiden dk mi varmış ya

Ben bu DK olayını Gul'dan başlattı diye biliyorum. Teron Gorefiend gibi adamlar o zamandan kalma.

evet gul'dan başlattı, savaşta ölen insanların bedenlerine kendi adamlarının ruhlarını yerleştirdi.2. oyunda horde birimiydi zaten dklar.teronda o dklardan biri.

• quote:

quote:

quote:

Tauren palalar loreda sunwalkers olarak var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazed Wookie

quote:

quote:

quote:

Ya sen dalga mı geçiyosun anlamadım. Söylesene, Cataclysm'den önce WoW'da bir tane Sunwalker Tauren var mıydı?

• Yav arkadaş lore'a sadık kalınarak ırk-class eşleşmesi ayarlansaydı nasıl pis bir kısırdöngüye düşerdi oyun. Bir de arkadaş bu oyunun senaryosu genişleyemez/değişemez mi ? Kaç yıl olmuş çağ değişti, ırklar aydınlandı :) Öyle 20 yıl önceki kitaplara, senaryolara hapis olunmaz artık bırakalım şu ezberleri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crazed Wookie

quote:

quote:

quote:

Ya sen dalga mı geçiyosun anlamadım. Söylesene, Cataclysm'den önce WoW'da bir tane Sunwalker Tauren var mıydı?

Bu, catadan önce sunwalkerların olmadığı anlamına gelmiyor.Ben sadece loreda olduğunu söyledim başka hiç bir yorum yapmadım sen de sanki küfür etmişim gibi çıkıştın.Nedir yani şimdi?

Sunwalkerlar hakkında bilgi

http://www.wowwiki.com/Sunwalkers

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.