Şimdi Ara

Tatlı krizi geliyor arada...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen tatlı yemek istiyor canım ama öyle böyle değil kafam atıyor acayip sinirli oluyorum kesinlikle çikolota veya baklava tulumba tarzı şeyler yemem gerekiyor.Hani karnım aç olsa insan dayanır falan ama tatlı olunca çok kötü oluyorum hemen bir şey arıyorum çevremde.Bu konu beni düşündürüyor çünkü kötü bir şey böyle olması

• Aynısı bendede var. Bayramın 2.günü tatlı bulmak için 10km yürüdüm. Ben inanılmaz krizlere giriyorum. Birde seni bilmem ben öyle hemen birazcık yiyince rahatlamıyorumda. Örneğin bir oturuşta yarım kilodan fazla tatlı veya 1,5lt did, büyük boy hoşbeş, popkekler gibi inanılmaz boyutlarda tek seferde tüketim yapıyorum. Şeker tahlilleri çok yaptırdım ne açık ne gizli şeker çıktı. Şeker yüklemeside yapılmıştı. Psikolojikmi çözemedim açıkcası ama bazen öyle kriz geliyorki elim ayağı titriyor yemezsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Gizli şeker olabilir gençler kısa sürede doktora görünün" yazdım.. @PeNcİLMaN'ın mesajının devamını okudum. @yusufrido sende kısa zamanda doktora git.

Şeker yüklemeside yaptırtmayın çok zararlı..
  • Yazdıklarınızı dikkate alacağım teşekkür ederim
  • Bugün Yarım kilo tatlı yedim komaya girecektim neredeyse
  • sekerli gidalardan uzak durup kompleks karbonhidratlar tuketip kan sekerini ziplatmayarak bir nebze onune gecilebilir. gerisi iradeye kalmis.
  • supangle yemek istiyorum bende hep

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Aynısı bendede var. Bayramın 2.günü tatlı bulmak için 10km yürüdüm. Ben inanılmaz krizlere giriyorum. Birde seni bilmem ben öyle hemen birazcık yiyince rahatlamıyorumda. Örneğin bir oturuşta yarım kilodan fazla tatlı veya 1,5lt did, büyük boy hoşbeş, popkekler gibi inanılmaz boyutlarda tek seferde tüketim yapıyorum. Şeker tahlilleri çok yaptırdım ne açık ne gizli şeker çıktı. Şeker yüklemeside yapılmıştı. Psikolojikmi çözemedim açıkcası ama bazen öyle kriz geliyorki elim ayağı titriyor yemezsem.

Hocam siz naaptiniz boyle o hosbes 750 calori olmasi lazimBi dunyada seker var.Cok sekerli besleniyorsunuz yazdiklarinizdan anladigim.Sekerin fazlasi vucut icin cok tehlikeli.
    Sizin yerinizde olsam doktora gidip tahlil yaptirirdim.Vucut neden bu kadar seker istiyor diye.Sagliginiz icin seker alimini dengelemeniz olumlu olur dusuncesindeyim.Seker olayini bir arastirin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: evdeborek.com

Şeker, özellikle rafine şeker vücut için en zararlı ve ileride kanser oluşturabilecek bir zehirdir. Şekerin bir zehir olduğunu düşünerek şeker yemekten vazgeçin.
    Şeker, meyve suları, kola, asitli içeçekler, beyaz pirinç, öğütülmüş un vücut için zehirdir uzak durun.

Teşekkürler sağolun elimden geleni yapmaya çalışacağım bakalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.