Şimdi Ara

tatlı hayat???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw geçen hafta ne güzek yeni bölüm vardı bugün de bi heyecan geçtim karşısına tv nin ama tatlı hayat yeni bölüm yok haberi olsan varmı??

• Tatlı hayat bitti sanıyorum.
  • yeni bölümler başladı
  • iyi de ne zaman oynuyor???
  • hayır bitti. çünkü bütün oyuncuları dağıldı. hepsi başka yerde film çekiyor. tahminen bitmesinin sebebi haluk bilgiler in sinema filmi çekmesi. menekşe kanal d de dizi çekimine başladı.
  • eee daha geçen hafta yeni bölümü vardı....
  • boşverin tatlı hayatı falan. cnbc-e rulez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    geçen yıl açıldı
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

boşverin tatlı hayatı falan. cnbc-e rulez..

bencede cnbc-e ye takılın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1123581321 -- 18 Eylül 2004, 2:41:59 >
  • bence türküyedik en iyi dizi tatlı hayat bayat ve belden aşağı amerikan esprilerinden daha iyi
  • son yayınlanan bölümü yeni diye sunulmuştu ama eski bölümleri yayınladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solphemaco -- 18 Eylül 2004, 10:50:53 >
  • tatlı hayat güzeldi
  • ince espiriler vardı.
  • pazar akşamıydı sanırım yeni bölüm yayıladılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

pazar akşamıydı sanırım yeni bölüm yayıladılar

Tatlı Hayat'ın yeni bölümleri devam ediyor
  • Pazartesi aksamlari cıkıyor galiba yeni bölümleri...
  • kesin fikri olan yok mu?
    valla show tv ye atacam bi mail
  • arkadaşlar sesinize rehber oldum ve mail attım aynen şöyle yazdım

"sizden bi şey rica ediyorum...lütfen tatlı hayat dizisini kesin bir saate koyun...geçen hafta cuma akşamıydı..bu hafta bi baktım tatlı hayat falan yok...geçen sezon da böyleydi.o kadar çok gün değiştirildi ki günü neredeyse her gün de oynadı yani...show tv yi esefle kınıyorum.böyle güzel ve kaliteli bir diziyi yayınlayamacaksanız..lütfen başka bi kanalla anlaşın ve yayın haklarını başka kanala satın....yakışmıyor.."

nasıl olmuş...
  • Yeni bölüm diye yayınlanmamış birkaç bölüm yayınlandı. Çekilmiyor dizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

arkadaşlar sesinize rehber oldum ve mail attım aynen şöyle yazdım

"sizden bi şey rica ediyorum...lütfen tatlı hayat dizisini kesin bir saate koyun...geçen hafta cuma akşamıydı..bu hafta bi baktım tatlı hayat falan yok...geçen sezon da böyleydi.o kadar çok gün değiştirildi ki günü neredeyse her gün de oynadı yani...show tv yi esefle kınıyorum.böyle güzel ve kaliteli bir diziyi yayınlayamacaksanız..lütfen başka bi kanalla anlaşın ve yayın haklarını başka kanala satın....yakışmıyor.."

nasıl olmuş...

arkandayııııııııııııııııızzzzzzzzzzzz yürüüüüüüüüü kahrolsun tatlı hayaaaatı yayınlamayaaaanlar...

• ya tatlı hayat bitti... onların yeni bölüm die gösterdikleri eski.... bütün yaz izledim ben çnkü.. yenisni çekmiolar.... AMA GÜSEL DİZİYDDİİ BEE!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.