Şimdi Ara

Tatile gidiyorum yardım lazım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün veya yarın karasuya gidiyorum teyzemin yazlığına , sırt kılları için çözümü olan varmı yoksa suya giremem. Sırt kıllarım çok kalın değil ince.

• özet : yazlığımız var.
  • :D
  • asfalta sırt üstü yat eşeklerin toz banyosu yaparken yaptığı hareketi yap, 0 kıl 0 sorun !!!
  • Arkadaşlar lütfen ciddi yorum yapacaklar yorum yapsın.
  • Eczaneden Lapiden tüy dökücü al bir paket ( yeter mi bilemem) sırtına birinin yardımıyla sür. Başka çözümü olacağını zannetmiyorum kısa vadede .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hollister Co.

Eczaneden Lapiden tüy dökücü al bir paket ( yeter mi bilemem) sırtına birinin yardımıyla sür. Başka çözümü olacağını zannetmiyorum kısa vadede .

Peki etkili mi yani kıllar sıfırdan dökebiliyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağdala
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentJ

quote:

Eczaneden Lapiden tüy dökücü al bir paket ( yeter mi bilemem) sırtına birinin yardımıyla sür. Başka çözümü olacağını zannetmiyorum kısa vadede .

Evet etkili ancak tenin beyazsa alma derim hafif siyah kökleri gözükebiliyor kılların
  • En nefret ettiğim insan tipi millet için mi giriyon denize ? sen mi istedin böyle olmayı ? gir gitsin
  • quote:

quote:

quote:

Evet etkili ancak tenin beyazsa alma derim hafif siyah kökleri gözükebiliyor kılların

kıllar döktükten sonra ağda ile geçsem sonra nasıl olur ? biraz esmerim beyaz tenli değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kıllar döktükten sonra ağda ile geçsem sonra nasıl olur ? biraz esmerim beyaz tenli değilim.

Ağda işini bilemiyorum başka arkadaşlara danışırsan daha iyi olur hocam

• tüy dökücü=jilet döker ama çok daha gür çıkarır en iyisi tatilden 1-2 hafta önce paraya kıyıp lazer epilasyon yaptırmak 20 gün falan çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

tüy dökücü=jilet döker ama çok daha gür çıkarır en iyisi tatilden 1-2 hafta önce paraya kıyıp lazer epilasyon yaptırmak 20 gün falan çıkmıyor

Araştırdım epilasyonu insanın gelişimi durduktan sonra yapılması uygunmuş 16 yaaşındayım daha.
  • neyi yardın kardeş.Tatile gidiyosun diye bişeyleri yarmakmı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

tüy dökücü=jilet döker ama çok daha gür çıkarır en iyisi tatilden 1-2 hafta önce paraya kıyıp lazer epilasyon yaptırmak 20 gün falan çıkmıyor

+1 de benden
  • Bune lan herkesin yakını yazlığa çağırıyor beni niye kimse çağır mıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En temizi ağda,diğer türlü tüy dökücü vs ile çok uğraşırsın,daha sertleşir tüy gibi çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertsinay

En temizi ağda,diğer türlü tüy dökücü vs ile çok uğraşırsın,daha sertleşir tüy gibi çıkmaz.

Ağda kullandınızmı hiç ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.