Şimdi Ara

Tatil için sessiz sakin denizi güzel yer önerisi (izmir ve ilçeleri civarında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
18.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ailecek gidilebilecek denizi temiz, sessiz sakin (klub disco vb olmayan yada az olan) ,otel-kiralanılabilecek ev- apart- pansiyon tarzı 3 yetişkin 1 çocuk şeklinde kalınacak oda başına 100 tl yi çok aşmayacak şekilde önerebileceğiniz (dönem olarak temmuz ortası sonu şeklinde 5-6 gecelik bi tatil düşünüyorum). şu ilçelere bakabilirsin şu oteller iyidir yada şu pansiyondan memnunuz.
    yada
    şuraya gitme çok insan var. gürültülü. pahalı vb uyarılarınızı esirgemezseniz sevinirim.

iyi tatiller.

• İzmir demeseydin; Çanakkale / Küçükkuyu'yu önerecektim.
    Altınoluk'a yaklaşık 10 km.
    Bizim yazlık Küçükkuyu'nun bir köyünde. Ama köy dediğime bakma bayaa pansiyon var. Denizi mükemmel.
    Daha detaylı isteyen olursa pm'lere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milas / oren .

Denizi tr nin en temiz ve en guzel denizlerinin basinda gelir.alatepe adinda tepesi de var ve cok guzel koy kahvaltisi mevcut.cok bilinmez ve disko falan yoktur.olduca sakin bir yerdir.4/( tane yanyana cay bahcesi gibi guzel yerler mevcut.turku evi bazen varbazen yok.belli olmuyor.apart , butik otel kiralik yazlik var.bodruma her saat basi minibu kalkiyor.ozel arabanla bodrum 1 saat maks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 2 Haziran 2013; 20:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İzmir demeseydin; Çanakkale / Küçükkuyu'yu önerecektim.
    Bizim yazlık Küçükkuyu'nun bir köyünde. Ama köy dediğime bakma bayaa pansiyon var. Denizi mükemmel.

cevap için teşekkürler. geçen sene dalyana gitmiştik yine pansiyon tarzı bir yerde kaldık. köyceğiz gölü oradaki karetta karettaların falan yumurtladığı sahildeki deniz falan hem temiz hemde oldukça sıcaktı. datçadaki akyakadaki gibi buz gibi değildi su. yine aynı şekilde çanakkaledeki assostada su oldukça soğuktu. ailecek soğuk sudan pek haz etmediğimiz için izmir dikili deki gibi suyun sıcak olması bizim için önemli bi kriter...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

İzmir demeseydin; Çanakkale / Küçükkuyu'yu önerecektim.

cevap için teşekkürler. geçen sene dalyana gitmiştik yine pansiyon tarzı bir yerde kaldık. köyceğiz gölü oradaki karetta karettaların falan yumurtladığı sahildeki deniz falan hem temiz hemde oldukça sıcaktı. datçadaki akyakadaki gibi buz gibi değildi su. yine aynı şekilde çanakkaledeki assostada su oldukça soğuktu. ailecek soğuk sudan pek haz etmediğimiz için izmir dikili deki gibi suyun sıcak olması bizim için önemli bi kriter...

O kadar da sıcak değil yani bizim burası. Ama Assos'tan sıcak olduğu kesin. O Assos yolunda kaç tane mekana gittik geçtiğimiz yaz.
    Hepsinin suyu buz gibiydi.
    Ama o bölgede Güre'nin suyu bence en soğuk su olabilir. Gerçekten mükemmeldi orası.

• gökova balıklıova güzel yerler izmire çok yakın değil ama gidilir yine de
  • Dikili kardes.. ben de aksilik olmazsa Pazar gunu oradayim, memleketim zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmir Eski Foça
  • Dikili - İkizler Camping . Su tamamen kum 1 tane taş bulamazsın git git derinleşmez . Hele en öndeki çadırlardan tutarsan deme keyfine En öncedki çardağın dibindeki çadırlardan tutmuştum sanırım 50 tlydi günlüğü
    Her yıl gierim çok güzel 20 dakika yürüyerek köye gidiyorsun tam bir köy ortamı süper alışveriş yapmak için gitmeye üşenirsen oranın sahipleri pazara giderken sana haber veriyor senin için de alışveriş yapıyor . Ufak bi gazino var , yemek yemek ve içecek içmek için , normal kola su meyvesuyu dışında bira da var fakat tam bir aile ortamı

• size çok güzel bir yer tavsiye edeyim ulaşımda çok rahat ve rahat bir yer; İzmir - Özdere
    denizi gerçekten çok güzel sakin ve dibi kum oteller oansiyonlar ve apartlar mevcut çok pahalı bir yerde değildir... Günübirlik içinde gidilebilir
  • foça veya altınoluk olabilir

• Foça güzeldir.
  • Karaburun mimoza ne dalga ne insan.
  • Ayvalık diyorum hocam.
  • İzmir'e bornovaya yakın Kuşadası'nı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.