Şimdi Ara

TATİL İÇİN KAPADOKYA MI ÇANAKKALE Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

TATİL İÇİN KAPADOKYA MI ÇANAKKALE Mİ?

(En Son Oy Tarihi: 15.8.2014)
Giriş
  • Arkadaşlar tatil için tura katılmak istiyorum ama karar veremedim sizce hangisi?

KAPADOKYA:http://www.tatilbudur.com/kultur-turu/kapadokya-turu-3-gece-4-gun-altinyazi-hotel_tur-programi.html

ÇANAKKALE:http://www.tatilbudur.com/kultur-turu/assos-bozcaada-canakkale-turu_tur-programi.html

EDIT: Görüş bildiren herkese teşekkür ederim. Büyük ihtimal Çanakkale'ye gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmustafa -- 15 Ağustos 2014; 12:27:03 >

• Kapadokya turu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkale

• anket açman bile hata ; tabi ki Çanakkale.
  • Tarihe meraklıysan Çanakkale müthiş bir seçim olur, antik dönem bir yana Çanakkale savaşındaki cepheler vs. tam gezip görülmesi gereken yerler. Ancak meraklı değilse elbette Kapadokya'yı tercih et.
  • Kapadokya Turu git güzel yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece772 -- 15 Ağustos 2014; 11:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Tarihe meraklıysan Çanakkale müthiş bir seçim olur, antik dönem bir yana Çanakkale savaşındaki cepheler vs. tam gezip görülmesi gereken yerler. Ancak meraklı değilse elbette Kapadokya'yı tercih et.

Seçim yapamadım. Bir yanda şehitliği falan görmek istiyorum. Diğer yanda peri bacaları falan güzel yerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çanakkale tabiki
    kapoda askerlik yapan arkadaşım var her taraf dağ taş diyo ve doğru. şimdi çok kültürlüler gelir ve kapoyu anlatmaya çalışır ama altı üstü taş abi, bi balonla gezecen diye para verilmez hiç uçağa binmedinmi hiç bi farkı yok, yine bi mok anlaşılmıyo diyo arkadaşım balondanda, git çanakkaleye herşey var
  • Bodrum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Bodrum

Bütçem bunlara yetiyor. Önerin için tşkler.
  • kapadokya ne la git mis gibi şehitliği falan gez denizde var kordon falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Tarihe meraklıysan Çanakkale müthiş bir seçim olur, antik dönem bir yana Çanakkale savaşındaki cepheler vs. tam gezip görülmesi gereken yerler. Ancak meraklı değilse elbette Kapadokya'yı tercih et.

Seçim yapamadım. Bir yanda şehitliği falan görmek istiyorum. Diğer yanda peri bacaları falan güzel yerler.

Çanakkale'de daha fazla gezilecek yer var yani o Gelibolu yarımadasındaki savaş cephelerini zaten bir günde gezmen mümkün değil, ona bi iki gününü ayıracaksın ki tüm detayları öğren. Kapadokya'da peribacaları dışında Göreme ve Avanos çok ama çok küçük bir yer, balon turlarının fiyatları ise çok uçuk seviyelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Bodrum

Bütçem bunlara yetiyor. Önerin için tşkler.

bırak şimdi ya günlüğü 100 tl den gümbette otel bulursun 2 gün bile kalsan iyidir
  • Çanakkale

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

çanakkale tabiki
    kapoda askerlik yapan arkadaşım var her taraf dağ taş diyo ve doğru. şimdi çok kültürlüler gelir ve kapoyu anlatmaya çalışır ama altı üstü taş abi, bi balonla gezecen diye para verilmez hiç uçağa binmedinmi hiç bi farkı yok, yine bi mok anlaşılmıyo diyo arkadaşım balondanda, git çanakkaleye herşey var

En defalarca kaoadokyada bulundum ve ürgüpte bi mekan sahibi ailem, hissem var arada gidip geliyorum yani oraya.
    Şimdi bu arkadaş kadar sığ olma ancak ben şartları ele alarak cevap vermek istedim, şuan orada yabancı tatilci çok, kalabalığa denk geliyorsun, gerçekten kapadokyayı deneyimlemek istersen bj doğru zaman değil, eylül ayı gibi gidersen yabancı turist biraz azalır, ve taş evlerde nırmal fiyatlara kalabilirsin(geceliği 200 euro bike geçirdikleri oluyor dönem dönem)
    Hem sakin olur hem o evlerdeki kişilerden özel kahvaltılar kaparsın
    Ve çok sıcak kuru bi havası vardır şuan, çanakkalede ne güzel ege var.

Bu arada uçakla balonu bir tutan arkadaş ilaçlama uçağına binmiş heralde.

• tek kelimeyle çanakkale
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

çanakkale tabiki

En defalarca kaoadokyada bulundum ve ürgüpte bi mekan sahibi ailem, hissem var arada gidip geliyorum yani oraya.
    Şimdi bu arkadaş kadar sığ olma ancak ben şartları ele alarak cevap vermek istedim, şuan orada yabancı tatilci çok, kalabalığa denk geliyorsun, gerçekten kapadokyayı deneyimlemek istersen bj doğru zaman değil, eylül ayı gibi gidersen yabancı turist biraz azalır, ve taş evlerde nırmal fiyatlara kalabilirsin(geceliği 200 euro bike geçirdikleri oluyor dönem dönem)

hayır dostum havacılığa ilgim var gerek paraşüt -yamaç- gerek normal uçaklarda bulundum sık sık
    benim demek istediğim balonla gittiğindede göreceğin içi oyuk taş yürüyerek gittiğğindede göreceğin içi oyuk taş, çok bi artısı yok, ucakla balonun farkı yok derken görsellik olarak değil verdiği his olarak dedim, sonuçta yerden bakıncada altı üstü taş yukardan bakıncada

senin orda mekanın var diye savunuyorsun, tarafsız bakmayı öğren önce koçum

• Çanakkale

Aam başka bir zaman da Kapadokya'yı da görmenizi tavsiye ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

çanakkale tabiki

hayır dostum havacılığa ilgim var gerek paraşüt -yamaç- gerek normal uçaklarda bulundum sık sık
    benim demek istediğim balonla gittiğindede göreceğin içi oyuk taş yürüyerek gittiğğindede göreceğin içi oyuk taş, çok bi artısı yok, ucakla balonun farkı yok derken görsellik olarak değil verdiği his olarak dedim, sonuçta yerden bakıncada altı üstü taş yukardan bakıncada

senin orda mekanın var diye savunuyorsun, tarafsız bakmayı öğren önce koçum

İçi oyuk taş diyerek kesip atmak nedir yahu, kiliseler, duvar resimleri, sanat eserleri.
    Yüzlerce yıllık geçitler...
    Anlatmak spoiler vermek gibi geliyor.
    Yörenin yemekleri doğası harika, insan hayret ediyor taş oyuk diyip geçenlere.

• Nevsehirde yasamis biri olarak soyluyorum gecezek hicbirseyi yok.ilk gordugunde garipsiyorsun sonra hep ayni seyleri goruyorsun.Kapadokyayi 3-4 saat icinde tqmamen dolasirsin.Tavsiyem Canakkale

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.