Şimdi Ara

Tatil icin gittigim Sahil de Taciz olayi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

(Asla csb degildir csb de anlatamam zaten.Sadece yasadigim olayi sizinle paylasmak istedim)
    Bu tur olaylar hep beni buluyor en sonunda cikicak bisey ama hayirlisi bakalim.Neyse Sali gunu arkadaslarla toplandik ve uzun bi yoculugun ardindan istedigimiz yere vardik.Baya bi vakit gecti sahilde oturuyoruz sarki falan soyluyoruz egleniyoruz bu arada sabahki tenhalik kalmadi plaj doldu.Biz kendi havamizda takiliyoruz hemen az caprazimizda 4 yabanci (turist) kiz gunesleniyor at hirsizi tipli bi simitci var sabahtan beri bi o yana bi bu yana gidiyor geliyor defarca bizim taraftan gecerken hep bu bayanlara bakiyor arada bi duruyor terini siliyor bahanesi ile kizlari bi guzel kesiyor.Neyse en son arka caprazimizda bi yerde durdu golgede uzunca bir zaman gecti biz denize girdik ciktik biseyler yedik bu simitci hala orda dik diik bakiyor el alemin karisina kizina en son yanina bi arkadasi geldi sinsi sinsi gulustuler boyle bi kotuluk planlaiyorlardi sanki.Ben arkadaslara dedim bu simitci rahat durmayacak bidaha burdaki kariya kiza baksin ziplarim ben bu herife dedim.Arkadaslarda killandi.Biz gittik karpuz aldik geldik kestik yeme basladik bu simitci bozuntusu elinde bi İphone 4 le cebinin oradan saklamaya calisarak video cekiyor milletin anasini bacisini.Ben arkadaslara gosterdim hep beraber kovalamaya basladik bu kacmaya calisti ama kacamadi tabiki adam akilli her kez 5-10 tane gecirdi sonra kalkti gitti o arkadasinin yanina baska bi sinsilik dusunmeye sonrada biz gittik zaten.

• OKUMAYIN zebani var.
  • sahilde simitci. cok gercekcisin kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavunlu dondurmacı deseydin hepimiz yerdik dostum ama olmamış bu
  • hll knk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.