Şimdi Ara

TATA CLUB (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
13
Favori
135.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba.
    araba fiyatları aldı başını gitti.
    bizim gibi tek tabanca ev geçindirenler arabayı borçsuz alamaz oldular. kredi vs.
    benim de bir lada samaram var.onu satıp üzerine bir miktar koyup 14-15 bin tl ye klimalı, az yakan ve parça sıkıntısı olmayan araç arıyorum.
    tata böyle duruyor. ama neden bu şekilde fiyatları düşük. tamam istediğimiz de düşük olması zaten ama insan korkuyor. araştırmaya çalışıyor.ustası mı, anlayanı mı az. parçası mı yok. kronik sorunu mu var aracımızın.bu arada adapazarındayım. tata'nın sitesinde adapazarında servisin olmadığını da gördüm.
    adamlar 2000 model araca tutuluyor diye 17-18 bin tl istiyor...
    açıkçası bu noktadan biraz kafamın rahatlamasına ve teşvike ihtiyacım var.
  • tiryaks T kullanıcısına yanıt
    Arkadasım al gönül rahatlıgıyla bende aynı senin gibiydim. Gecen ay istanbuldan aldım. Ama ben tat alacam die kafama koymustum. Lada vardı ve uno vardı bendede. 2 sindende 10 kat daha iyi. Sadece yakıto km 25 kurus yakıyor . bu paraya alınabilecek en iyi arac 2006 dizel indica aldım bende. Ladanın parcaları genelde oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense arkadaslar burda yazilan butun yazilari okudum tatanin puroplemi basladimi toplayamiyorsun nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 31.08.2015 günü yakıt konusunda biraz bilgi vereyim dedim. 2005 model 2X4 tata telkoline var. Mazot 3.77 lira şehir içi 39 kr.(klima açık) şehir dışı 30 kr. (klima kapalı)
  • Arkadaşlar tata picupların vergileri nasıl, 4x4 veya 4x2 düşünüyorum, telcoline de olabilir xeononda. Yerdek özellikle yüksek olmasını istiyorum hatta maksimum yükseklikte hız yapmakla işim olmuyor daha çok dikkatli kullanmak taraftarıyım. Ticari olarak geçenlerde K belgesi çıkartma zorunluluğu var mı?. Husisi olarak kullanacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tata indica almak istiyorum şöyle bir internetten parçalarına bakayım dedim çok pahalı geldi bana aceba fiyatının düşük olması parçalarının pahalı olmasından mı kaynaklanıyor..?

    TATA INDICA FAR SAĞ 2005-2011
    329.00 TL
    KDV DAHİL
  • serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Başka yerlerde daha uygununu bulabilirsiniz. Bazı web sitelerinde fiyatlar uçuk olabiliyor. İstanbulda yetkili servis işçilik fiyatları gayet uygun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercanstein

    Başka yerlerde daha uygununu bulabilirsiniz. Bazı web sitelerinde fiyatlar uçuk olabiliyor. İstanbulda yetkili servis işçilik fiyatları gayet uygun.

    Ne kadar fark edebilir ki ? Bir far fiyati bu arabanin fiyatina gore 75-100 yl arasi olmali bence 300-350 tl far mi olur ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri26 S kullanıcısına yanıt
    İndicalar neredeyse Şahin fiyatında evet ama yedek parçası da şahin fiyatında olmasını bekleyemezsiniz, nihayetinde ithal araçlar... 2005 model üstü ithal otomobillerin yükseklik ayarlı farları düşük fiyata bulmanız zordur. 75-100 Liraya ancak Şahin farı almanız mümkün.
    İstanbul Aksaray'da daha uygun fiyata bulabilirsiniz.
  • Herkese selam, bende de 2006 indigo dizel var. Araçta abs klima 2 hava yastığı var, sanırım comford olarak geçiyor donanımı. Fakat sis farı yok. Bu modellerde sis farı yok mu? Daha önce indicam vardı, onda sis farı vardı.
  • SejanRuby kullanıcısına yanıt
    Selam, Evet indicalarda abs klima ve çift hava yastıklı modeller comfort oluyor ve muhtemelen indigolarda da öyledir. Direksiyonun sol alt kısmında sis farı açma kapama düğmeleri var mı? Var ve tamponda sis farları yoksa tampon değişiminde sis farı olmayan tampon takılmış olabilir.
  • sercanstein S kullanıcısına yanıt
    var ama sanırım arka sis için var.
  • Merhaba tata indica 1.4 trend modelinde immoblizer olup olmadigini aktif mi degilmi nasil anlayabilirim ekranda herhangi bir kilit isareti cikmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdonmez34 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Kırmızı düğmeyle kilitlenmiş aracın kapısını anahtarla açıp, mavi düğmeye hiç basmadan anahtarla marş vermeye çalışın. Eğer araç çalışmıyorsa immobilizer aktiftir. Ardından mavi düğmeye basıp motorun kilidini açıp marş verebilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu ara araba arıyorum bütçem çok yüksek değil araştırırken tata indica ve indigo gördüm.İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.Herhangi bir arızada veya bakımda çok mu masraf çıkarıyor ? Bir de dizellerde yüksek km araba almak sıkıntı derler tatalarda bu sorun çok mu ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercanstein S kullanıcısına yanıt
    Merhaba oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim ancak kumandanin arkasinda sadece turuncu bir tus ona basinca sinyal sesine benzer bir ses geliyor ancak herhangi bir mavi tus kumanda da yer almiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdonmez34 H kullanıcısına yanıt
    Arabanın orijinal kumandası şuradaki fotoğraftakidir:
    http://www.99rpm.com/media/catalog/product/cache/5/image/2a3c9457fd5037b7f08fc0a3a9f243a0/r/e/remote_control_indigo.jpg

    Kumandanız değişmiş ve immobilizer iptal edilmiş olabilir.
    Normal şartlarda mavi düğmeden kapı açılmadan sadece anahtarla arabayı çalıştırmak mümkün değil.
  • 4x2 4x4 vergileri hakkında bilgi sahibi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslarbu aracin 2006 civari 100 bine yaklasmis motoari sikintlimidir ? Kronik sorunlari var mi ? Kartal , dogan yerine tercih edilirmi iki haftada bir 350-400 kilo yuk 20-30 km yola goturulecek bu sekilde ne kadar yil kullanilir( bakimlari tam ve eksiksiz olmak kaydiyla) alininca satilmayacak son sahibi olacagiz ve essek niyetine binecegiz ortalama kac yil dayanir ? 2006 modellerinde gunumuzde kaportada curume olusmusmudur ? Arac hakkinda bilgilendirirmisiniz tata indica 1.4 tdi hakkinda
  • Tata vista benzinli mi 1.3 multijet motorlu dizel mi alınır?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.