Şimdi Ara

TATA CLUB (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
13
Favori
135.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • size bir kac sey danısmak istiyorum.arka koltuklar yatınca kalan alandan memnun musunuz?bu anlamda kullanıslı mı?
    yakıt olarak şehiriçi yakıtı ne durumda?
    parçalarda yan sanayi veya orjinalse de fiyatlar ne alemde?
    ornegin 130-135le giderken sallama vb sıkıntılar yasatıyor mu?
  • valla kardeş sonuçta küçük araba. tabiki koltukları yatırınca alan harman gibi genişlemez ama sanırım yeterli olur. ben kalabalık şehirde yaşamıyorum. anadoluda bir ilçedeyim. şehiriçi yakıtım bu anlamda düşük tabii. bir istanbul ile karşılaştıramazsınız. araç yerden biraz daha yüksek. o nedenle virajlara hızlı girmek sıkıntı yaratabilir. ben 160 ı gördüm kadranda ama sıkıntı yoktu sarsıntı gibi. yalnız herkesin dediği gibi dizellerde ses alma olayı var içeriye. ama bence sıkıntı değil. sağ ön sis lşambasına çakıl fırladı ve kırıldı. sadece camı satılmıyor. komple satılıyor sis farı servise sordum orjinaline 135 tl dediler. netten bir yedek parçacı buldum bana yan sanayisini verdi tam takım 30 tl ye. 5 tl de kargo vedim oldu bitti. şimdi sanırım ısıtma bujilerinde sıkıntı var biraz zor çalışıyor kışın soğuklarda. bence güzel araç memnunum aracımdan. allah kimseye kaza bela cvermesin göstermesin.




  • anladım.cevap için teşekkür ederim.tata alınır mı diye 1 kez daha sorayım ben.diğer arkadaşları da dinlemek isterim.rent a car için 2 adet almak niyetindeyim de.arastırıyorum

    dacia-tata-chery- palio van tiplerine araclara bakıyorum.
  • 2011 Model İNdigo sw lx 1.4 dizel aracım var.Araç çok iyi fakat kalorifer rezitansı bozuldu.Serviste değiştirdiler fakat tekrar bozuldu.Aynı arızayı yapan araçlar varmı paylaşırsanız sevinirim.
  • hangi şehirdesin acaba o etkiliyor olabilir? eğer o etkiliyorsa servis yazı yazmalı bence( asıl servis değiştirdiyse)
  • eskişehirdeyim daha kışa girmeden bozuldu komple gögüsü söktükleri için yaptırmak istemiyorum daha olmazsa başka parça takacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

    TATA ARIA MPV

    http://www.autoevolution.com/news-image/2011-tata-aria-mpv-revealed-15149-1.html

    Avrupa pazarinda satilmasi planlanan ( 2011/12 ) TaTa Aria, 2,2 l diesel motorlu ...

    Fiyat tahmini 18 bin avro...

     TATA CLUB


     TATA CLUB


    http://www.youtube.com/watch?v=oNUAbkzuTYo




  • pahalı:D
  • Tata Aria Türkiye'ye ne zaman gelir, bilgisi olan var mı?
    Bu arada Nano da gelecekti ama, hala gelmiş değil..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 13 Mart 2012; 15:11:09 >
  • Nano kendi ülkesinde bile fiyasko oldu. Talep orani geriye düsmüs
    Gelse bile 5000 avronun altinda olamaz(mis)..o segmentte Tata daciadan cekiniyor.
    ( 5000i veren 7 bini verir misalinden )

    http://www.spiegel.de/auto/fahrberichte/0,1518,767886,00.html

    Aria modeli öncelikle kendi ülkesinde satilacak, eger kalite konusu okey ve talep olursa
    afrika ve avrupa pazari gündeme gelecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 13 Mart 2012; 14:48:54 >
  • Selam arkadaslar TATA servisinde çalışan veya teknik destek verecek varsa cevaplarsa sevinirim.2007 model Marina aracım var araç giderken arada sırada ABS,SRS,EL FRENİ lambaları yanıyor devir yukseliyor o an acık elektrık donanımları varsa gucu artıyor mesala far acıksa ısıgı artıyor fan acıksa ufleme artıyor oto elektrıkcı baktı baglantılarda bır sey bulmadı bu konuda bılgısı olan daha onceden basına gelen varsa cevaplarsa sevınırım.Saygılar.
  • servisde bilgisayara baglatin. muhtemelen elektronik bir sensörden veya sarj dinamosundan kaynaklanabilir
  • 2007 model Marina'm var. 1 yıl oldu alalı. 20bin yaptım. Son derece sorunsuz ve ekoomik bir araç. Piyasası yaklaşık 14bin ve bu paraya bu kadar donanım harika. Kesinlikle bu paraya alınacak tek araç. Arka koktuğu yatırınca 7 kişi oturtuyorum. Ön yolcu koltuğuna da 2 kişi. Şöförle 10 kişi binebiliyor. Arkaya sıkıştırırsan 8 bile olabilir. :)) İzmir Antalya otobanında 180'i gördüm. İlk fırsatta da yeni kasasını almak istiyorum. 1.3 dizel olanını. Araçlar bence harika. Nede olsa Land Rover ve Jaguar'ın sahibi Tata.
  • 2008 1.4 dlx indica aldım. şimdilik gayet memnunum
    aracın yedek su bidonu değişmesi gerekiyor nereden bulabilirim ?
    birde kaç numara yağ kullanmam gerekmektedir ?
    bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim
  • 10/40 yağ kullanacaksın.
  • Bende 2008 tata indigo sedan 1.4 TDI var yolda kimseye eyvallah demiyor şükür rampası mükemmel parçasına gelince bence uygun ama yukarıdaki bi arkadaşın bahsettiği gibi fırsatçıların eline düşmeyin yok diye veya bulamaz diye 2 misli fiyat isteyen var geçenlerde marş dinamom arızalandı aküden dolayı kollektörün yataklarını yaktı komple marş almak istedim servisi elinde olmadığını ve 600 tl olduğunu söyledi çıkmasını buldum 200 tl dediler biraz araştırdım ve kollektöründen 1.5 DCI kango ve clio ile aynı kollektöre sahip olduğunu hatta marş dinamosunun birebir aynı olduğunu öğrendim ve yenisinin 200 tl olduğunu kollektörününde 35 tl olduğunu öğrendim sökmüşken kömürü 15 tl olmak üzre toplam 50 tl ye marşı tamir etmiş oldum bu arada marşı kendim söktüm ve topladım şu an tek marşda çalışıyor süper oldu buradan tatacılara bi kolaylık olsun başınıza gelirse aramayın kolay gelsin




  • 1.4 dizel yakıtından memnun musun araçta sesli çalışıyor diye okudum ses yalıtımı sence nasıl
  • Bende 2012 Haziran sonu 10.600 tl ye 2007 İndica benzinli aldım. Aldıktan bir hafta sonra istanbul çeşme uzun yol yaptım ve ortalama 6lt tüketim var. Gerçi 140 km/s üzerine çıkmadım ama sürüş güvenliğide beklentimin üzerinde oldu (beklentilerim minimumda iken :) ) Yanı sira kliması harika. Donanım olarak bütçeme hitap eden araçlar arasında en iyisiydi ve 52000 km de ki araç 50000 bakımını serviste geçirmiş. Ben henüz servise uğramadım ama bir sefer akü problemi yaşadım. 10 gün kadar araç yerinden kıpırdatmadım ve 10 gün sonra akü bitmişti. takviye için tanıdık bir usta dan yardım istedim ve akü iyi şarj ediyor ama elektrolitlerinin bi kontrol edilmesinde fayda var dedi. normalde 10 gün de olmaması gereken bir sorunmuş. Eğer bunu sorun sayarsak bunun dışında bir sorunu olmadı.
    Düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim. yedek parça ve aksesuar konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.




  • merhaba arkadaşlar. bende tata marina almayı düşünüyor. bütçem 12-15bin tl arası. marina yı aile arabası olmasından dolayı düşünüyorum. uzun süre kullanmak istiyorum. internette bazı yorumlar okudum, çok gürültülü, yedek parçası pahalı, çok yakıyor, yokuşta gitmez diye.

    sanırım üretimden kalktı marina, üretimden kalkan aracı almak iyi bir fikir olur mu. bakşa bir model mi tavsiye edersiniz

    tatayı istememin sebebi, fiyatının çok uygun olması ve abs, havayastığı, klima gibi özellikleri bulunması.

    yorumlara devam edelim. özellikle sevgili tata kullanıcıları.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.