Taşıt kredisi yardım !!!!!

-
-
kredi koruma paketi dediğiniz hayat sigortası ya da işsizlik sigortası sanırım. ikisi de mecburi değil ama el mahkum yaptırmak zorunda kalıyoruz.
-
Evet hocam işsizlik sigortası,
Peki +1 yıl garantiyi geri alsam mı? -
Dostum aracının ne olduğunu bilmiyorum uzatabiliyorsan garantiyi daha da uzatmanı öneririm gün gelir garantiyi uzattığın için iyiki uzatmışım dersin artık araçlar arıza çıkardığında maliyeti çok yüksek oluyor bunu göz önünde bulundurun
-
Çok haklısınız, -
o size kalmış. 28 binde şanzumanı patlayan leon vardı arkadaşımda garanti olmasa 40bin lira ödeyecekti. garantiye sokmak içinde servis müdürlerine gömlekler kravatlar aldı ancak öyle işini halletti.
-
araç garantisini uzatın. ben uzatılmış garantiden zamanında aracın ön takımını değiştirtmiştim.
-
Firmalar genelde o faiz oranını bunları yaptırırsanız veriyor. Yani hayat+işsizlik sigortası ve garanti uzatma.
Yok kardeşim bunları yapmam derseniz faiz yükseliyor kabaca aynı rakkama geliyor (bunu hesaplamak lazım).
Sigortaların size faydası yok ama başka yerden kredi aldğığnızda ödeyeceğiniz paraya burada + olarak uzatılmış garanti de geliyorsa sizin için iyi bir şey. Ama fark büyük değil ve boşuna garanti uzatıyorsanız o zarar olabilir.
Uzatılmış garanti herşeyi kapsamıyor, hesaplarken iyi dikkat etmek lazım. Aks motor aktarma şu bu kapsamıyor anca kilit milit bozulursa işe yarıyor. servisin tavrı da önemli..Uzatılmış garanti ayrıca bakım için yetkili servise götürmenizi zorunlu tutuyor . dolayısıyla garanti biter bitmez özel servise gidecekseniz sizi servise mecbur bırakan bir durum..
-
Diger markalari bilmiyorum ama Toyota da garanti suresi bitmeden istediniz zaman garantiyi uzatabiliyorsunuz. Zaten garanti uzatma da bir nevi sigorta..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faiz oranından ekstra yüklerler hiç girme. zaten teslimat aşamasında yapabileceğin birşey yok.
-
Araç firmalarının kasko ve garanti uzatma her zaman düşünüldüğü kadar kötü olmuyor aksine bazen acayip avantajlı oluyor. Ben aracımı alırken kampanya ile birlikte araç fiyatı 94.000 TL ye düşmüştü, kasko ve sigortayı bayii den yapma şartı ile, 1 Yıl garanti uzatımı, bagaj havuzu, park sensörü falan hediyesi ile birlikte araç fiyatını 1500 TL daha düşürüp, 92.500 TL ye verdiler. Kasko ve Sigorta dışarıdaki herhangi bir firma ile karşılaştırınca 300 TL kadar fazlaydı sadece ben çok memnun kaldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X