Şimdi Ara

Taşınan komşumuzun evinde büyü bulmuşlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin anlattı annem.Bizim senelerdir çok yakın olduğumuz bir komşumuz vardı ama kadını görseniz kanatsız melek gibi çok iyi biriydi.Oraya başkaları taşındı şimdi ve kadın dolapları falan çekerken dolabın arkasında duvarda kocaman koli bantlarıyla yapıştırılmış Arapça yazılı kağıt bulmuş sonra kadın kuzenine göstermiş ve kuzeni Arap dili ile ilgileniyormuş.Sonra kuzeni bu dua falan değil büyü demiş.O eski komşumuzun evine her gün misafir gelir ve genelde akrabaları olurdu.Bence akrabaları yaptı ya akrabası olmasa bile evine misafir gelmişsin ve büyü yaptırıyorsun ne kadar iğrenç bir şey... Bende korktum ya arıyorum evde dip köşede bir şey var mı diye.Kadın bize gösterecekmiş ama birden kaybolmuş ve bulamıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 8 Nisan 2010; 23:58:15 >

• Açsın göbeğini geliyorum...
  • o büyüyü yaptırmak için hocaya gidiliyormuş ama büyünün tutması için hocayla
    cidden hatta adına papaz büyüzü diyolarmış
  • Allahtan evimize fazla misafir gelmiyor amaçlarının ne olduğu belli olmaz bunların.Dolabın arkasına bildiğiniz kocaman kağıda kocaman koli bantlarıyla yapıştırmışlar.
  • fazla harry potter izlemişin
  • Bence dalga geçmeyin çünkü böyle şeylerin çoğu gerçek.Hadi diyelim gerçekleşmedi büyüleri ancak bir insanın böyle bir işe kalkışması bile beni ürküttü.
  • bi ara ben küçükken annem bir tasa işettirip kapının önüne dökmüştü Büyü filan gitsin diye ben dedin hiç koyma direk işiyim

Hiç inanmam öyle şeylere ne kadar saçma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hobi olarak büyü ve büyücü yakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

bi ara ben küçükken annem bir tasa işettirip kapının önüne dökmüştü Büyü filan gitsin diye ben dedin hiç koyma direk işiyim

Hiç inanmam öyle şeylere ne kadar saçma

Ya aslında evet büyünün gerçekleşme payı az yani orda hoca diye birine gitmiştir bir şeyler karalamış ta olabilir ama bana ister istemez korkunç geliyor.Evine misafir diye aldığın insanın yaptığına bak.
  • Ne kelek komşumuzdun sen rahmiye abla
    Not:Ne güzel komşumuzdun sen Fahriye abla olduğunu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo

Ne kelek komşumuzdun sen rahmiye abla
    Not:Ne güzel komşumuzdun sen Fahriye abla olduğunu biliyorum

Ablaya bak be uff

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

o büyüyü yaptırmak için hocaya gidiliyormuş ama büyünün tutması için hocayla
    cidden hatta adına papaz büyüzü diyolarmış

Üstte hoca diyorsun altta papaz.. Hoca camide , papaz kilisede olur.

Papaz büyüsünü ise papaz mum yakıp dua okuyarak yapar. Arapça değilde süryanice olarak dua okunduğu için papaz büyüsü denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 9 Nisan 2010; 9:48:17 >
  • bizim evdeki yün yastığın içinden çıkmıştı seneler önce.misafirler koymuş.
  • Allahtan korkkmayan ve inancını olmayan insan uğraşır bence böyle saçmalıklarla
    dinimizde vardır büyü ama yaptırması dinden bile çıkartır insanı Allah esirgesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.