uydu net abonesiyim evden taşınıyorum il müdürlüğüne gidip nakil yapmak istedim fakat yeni taşınacağım adreste şebeke yok dediler sokakta neredeyse tüm binada var ama ne yazıkki benim oturacağım binada yok ne yapmalıyım diye sordum ya taşınmaktan vaz geçeceğim yada aboneliğimi iptal ettireceğim yada eski evde güvendiğim birine bırakacağım kullanacak faturaları o ödeyecek :) ne kadar ciddi bir kurum taşınmaktan bir tek internet için vazgeçmek olmaz başkasınada bırakılmaz kaldı geriye iptal etmek bu seferde 24 ay taahhütlü aldığım için cihazların parası ve kurulum ücretleri ayrıca kampanya indirimleri vs toplamda 355 lira istiyorlar iyide kardeşler ben caymak istemiyorum yeni adresimde devam etmek istiyorum yeni adresimde siz bana hizmet veremiyorsunuz bunun suçlusuda ben değil sizsiniz o zaman neden ben mağdur oluyorum anlamış değilim müşteri temsilciliğini aradım il müdürlüğüne müracat edersem sorunu çözecekler dedi bende il müdürlüğünün bunları dediğini anlattım o bile bunu saçma buldu size şebeke çekmeye mecbur diyor şimdide il müdürlüğü çıkarmış ödenek yok diyor şebeke çalışması yapamıyoruz kaldım arada koşturmaktan yoruldum şimdi nereye başvurup hakkımı nasıl savunacağım arkadaşlar lütfen bilgisi olan yardımcı olsun saygılarımla
Selamlar,
Sorunuzu uydunet ile ilgili alana açarsanız daha çabuk yanıt alırsınız.
Gittiğiniz yerde telefon hattı var ise bir modem ile aylık 9,90 lira TİVİ BU paketi en basit çözüm..saygılarımla.
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Gittiğiniz yerde telefon hattı var ise bir modem ile aylık 9,90 lira TİVİ BU paketi en basit çözüm..saygılarımla.
adam taahhütlü olduğu için sorun yaşadığını ve iptal ettirirse 335 tl ücret edeyeceğini söylüyor senin dediğin işe bak. Nick namenin hakkını veriyorsun