Şimdi Ara

taşınabilir hard disklere uzatmalı usb kablosu ile veri alışverişi yapılabilirmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 2 adet 1 tb normal tasınabilir hdd ve 500 gb multiplayer hdd var.uzatmalı usb kablosu ile film ve vb dosyaları atabilirmiyim.

• Uzatma kabloları sorun çıkartabiliyor. Uzatma kablsounun boyutu 60cm yi geçmemelidir.
  • güçlendirilici uzatmalı usb kabloları ile gerçi fiyatları pahalı.bu bir çözüm olabilirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesar55

güçlendirilici uzatmalı usb kabloları ile gerçi fiyatları pahalı.bu bir çözüm olabilirmi.

Güçlendirici derken? (adaptörlü mü)
  • http://www.hepsiburada.com/ttaf-usb-2.0-ide-sata-kablosu-elektrik-adaptoru-ile95082/productDetails.aspx?categoryid=1250&productid=bs3285

bu link te var ama bilmiyorum sonucu nasıl olur.devamınıda usb uzatma kablosu ile bağlanıyor.
  • fiyatı çok pahalı ama uygun olanlarıda var.önemli plan sonuç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesar55

fiyatı çok pahalı ama uygun olanlarıda var.önemli plan sonuç.

Evet gerçekten pahalı. Siz ne amaçla kullanacaksınız. "uzatmalı usb kablosu ile film ve vb dosyaları atabilirmiyim. " nereye atacaksınız siz verileri
  • tv ile pc arasında 5 metre mesafe var.yeni filmler sürekli pc de kayıtlı oluyor.bende philips 500 gb multiplayer var ve sürekli adaptör çıkar cihazı çıkar pc ye tak yordu beni.cihaz tv nin yanında duruyor .boyle düşündüm.tv ve pc arasında uzatmalı usb kablosu ile sorunu çözebilirmiyim diye.kolaylık olsun amaç bu.
  • 2.5 lik codegen multimedia kullanmıştım.veri alışverişi için pratik ama çok kalitesiz kumandası 2 günde bozuldu sürekli sorunlar çıkarttı.bende şade ettim.philips daha kaliteli ve sorunsuz.pc de yüklü arşivimi karsılayacak duzeyde 3.5 hdd olduğu için sök tak yorucu.
  • 5metre çok uzun olur. %90 aygıt tanınmıyor gibi bir hata iletisi alırsınız, uzatma kablosu kullandığınız zaman. Onun için uzatma kablosu bence sağlıklı olmaz.
  • tesekkurederim.
    adaptorude beni uğrastırıyor pc masasının arkasından adaptoru al tv ye tak tv arkasından al çıkar.bel fıtığı olucam
    12 v luk yedek adaptör birini pc ye.cihazın kendi adaptörünüde tv takayım.pc de usb kablosu hazır yanında adaptor ucu.sadece cihazı götür getir yaparız.
  • güçlendiriciler var ama usbden güç çekiyorlar
    ayrııca gittigidiyorda birinin elinde vardıı sanıırıım 30 M kabloyla beraber idi fakat usb 2.0 mıı bilmiyorum
  • güçle alakası yok, mesafe ile data iletimindeki senkronizasyon bozulur. 5 metre ne demek yahu :)

bence en güzel yöntem izleyeceğin filmi, usb flash diske atmak ben öyle yapıorum.
  • harddiskin usb flash'dan okuma özelliği varmı? ben yok biliyorum philips'in.. yanılıyormuyum?
  • hayır flash disk okumuyor.philips multimedia player.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.