Şimdi Ara

Taş yünü izolasyonlu oda ve ses yalıtımı hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 metre kare taş yünü izolasyonlu bir kabin yaptım fakat ses geçiriyor nerede hata yapmış olabilirim? Osb sunta arasında taş yünü var. PVC kapı takılı.

• O ögle olmaz.. ses izalasyonu sağlayan yoğunluğu ağırlığı yüksek bariyer keçe. Ve akustik sünger ile yapacaksın..sesin desibelini ve titreşimini sünger absorve edecek..

Akustik sünger yaz googleda arat.

Önce keçeyi, suntaya heryeri sıfır gelecek şekilde zımbalayacaksın sonra süngeri keçenin üstüne kaplayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Şubat 2020; 14:36:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bunu dikkate alacağım. Merak ettiğim şey taş yününün ses geçişini önlemek için pek bir etkisi yok mu, boşuna mı masraf yaptım?
  • ers812 E kullanıcısına yanıt
    Walla o kadarını bende bilmiyorum ama yüksek yoğunluğu olan sert olmayan, sünger, kauçuk ve atık malzemeden üretilmiş 4mm ses bariyeri ile oluyor..

Bizim hava komresörü var, yaydıgı titreşim ile çıkardığı sesden odanın yada binanın içinde duramazsın..
    Ankarada ses izalasyon malzemeleri satan biryere gittik bize bundan önerdi..ses %70 azaldı..
    İnternet sitesihttps://baskentakustik.com/

Daha iyileri var bariyerli akustik sünger vs diye aratırsan veya dükkan bulursan ortalama 100 - 200 tl masraf yaparsan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 12 Şubat 2020; 17:13:28 >
  • bende geçenlerde akustik sünger ile deneme yaptım ama ses geçirmeme gibi bir özelliği yok, sanırım sadece yankı önlemek amaçlı kullanılıyor. anladığım kadarıyla doğru malzeme bondex + bariyer + sünger içeren ürünler, şunun gibi :

deneyip iyi sonuç alırsanız yazın bizde bilgilenelim.

• Taş yünü ısı izolasyonu olarak kullanılıyor diye biliyorum. Basınçlı ısı tanklarında içerideki ısıyı korumak için tankın gövdesi bu malzeme ile kaplanır. Ses için pek verimli olacağını düşünmüyorum.
  • Taş yünü daha çok ısı için kullanılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.