Şimdi Ara

Tartismanin anlami yok. RONALDO = MESSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gercekten artik tartismanin anlami yok Ne Messi Ronaldodan iyi Ne de Ronaldo Messi den iyi. ikiside Dunyanin en iyisi

Tarihin en iyi 2 oyuncusu !

• Aha yine beklenen konu açıldı. Çekirdek kola hazırım izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

Aha yine beklenen konu açıldı. Çekirdek kola hazırım izliyorum

reyiz bu sene neymar dünya kupasını alacak bu tartışmalar bitecek
  • Ronaldoyu çok seviyorum çok ta güzel bir gol attı ama Messi başka bir seviye. Bana kalırsa Messi açık ara en iyi futbolcu Ronaldo da açık ara en iyi 2.futbolcu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşit değiller Ronaldo > Messi

Ötesi Yok, olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

Aha yine beklenen konu açıldı. Çekirdek kola hazırım izliyorum

reyiz bu sene neymar dünya kupasını alacak bu tartışmalar bitecek

Bu zaten bilinen birşey millet boşa forumda dünya kupasını tartışacak kazanan belli neyse bakalım ikinci kim olacak

• Şöyle bir iki maça bakıp gaza gelip konular açılıyor sonra millet birbirini yiyor burada.

Gol normal bir röveşata golü hayır olağanüstü bir gol olsa söylerim cidden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

Şöyle bir iki maça bakıp gaza gelip konular açılıyor sonra millet birbirini yiyor burada.

Hayır o değil de sanki ronaldonun bu akşam yaptığını messi hiç yapmamış he

Bu adam değil miydi bu sene chelsea yi eleyen,juveyi dağıtan?Bu adam değil miydi bayerni tek başına eleyen?

Böyle gaza gelip konu açılır genelde.Messi de yarın hayvani performans gösterirse ne diyecekler merak ediyorum.

Ballon dor u barca-real eşleşmesi belirleyecek bu sene.Brezilya neymarın hayvani performansıyla kupa alırsa neymar da alabilir.Ki öyle bir şey olursa neymar almalı.
  • Hiç biri degil ..cr7 messi bende severim ama tüm zamanlarin en iyisi tabi ki MARADONA .onun gibisini asla izlemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Şöyle bir iki maça bakıp gaza gelip konular açılıyor sonra millet birbirini yiyor burada.

Hayır o değil de sanki ronaldonun bu akşam yaptığını messi hiç yapmamış he

Bu adam değil miydi bu sene chelsea yi eleyen,juveyi dağıtan?Bu adam değil miydi bayerni tek başına eleyen?

Böyle gaza gelip konu açılır genelde.Messi de yarın hayvani performans gösterirse ne diyecekler merak ediyorum.

Ballon dor u barca-real eşleşmesi belirleyecek bu sene.Brezilya neymarın hayvani performansıyla kupa alırsa neymar da alabilir.Ki öyle bir şey olursa neymar almalı.

Ronaldonun golünden sonra eleman "hep derim ronaldo>messi" yazmış. Hayır messi ne alaka o golde

Bunlar boş tartışmalar ama zevkli

• Arkadaşlar , arkanıza yaslanın ve bu büyük 2 oyuncudan zevk alın.
  • quote:

Valla hocam Haklısınız. Alex zamanında aynı golü atmisti. Sow bundan daha güzel 2 gol atmıştı.

Twitter yıkılıyor. Sadece abarti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 4 Nisan 2018; 0:28:42 >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Saydın bitti son 5 yıldaki yaptıklarını

Oydu oydu da

Biz buraya Ronaldo değilmiydi diye başlarsak sabaha kadsr okumak zorunda kalırsın

• Ronaldo başka birşey abi büyük maçların adamı hırsı yeter milli takım dünyanın en iyi denilen ingiltere liginde kendisini fazlasıyla kanıtlamış şlde şov yapıp rekorları alt üst etmiş ispanyada gol makinası olmuş bir adam kendi takımından başka diğer takımlara büyük katkısı olan kaç oyuncu sayabilirsiniz ronaldo gibi adam çalımlamak daha iyi yapıyorsa hatem ben arfa sezon sonu serbest kalıyo takımlarınıza söyleyin alsın.

• Tek maçlarda gaza gelmemek lazım. Messi, el classico'da son dk golünü attığında da aynısını demiştim. Şuan Ronaldo-Messi seviyesinde oyuncu yok o ayrı konu.

Suarez, Griezmann, Bale, Neymar, De Bruyne da onların bir tık altı.
  • C.Ronaldo' da Messi' de çok iyi futbolcular.
    Ben her zaman C.ronaldo' nun oyununu daha çok beğenmişimdir.
  • messi kim ronaldonun oğlumu. ronaldo futbolu bırakırsa messi yakın zamanda cl görebilir.
  • Ronaldo messiden daha klas bir oyuncu. Messide çok iyi ama bir ronaldo değil. Messi hazır,saat gibi işleyen takımın içine oturtuldu. Arkası ronaldinho,xavi,iniestaydı. Yıllarca xavi,iniesta arkasında oynadı. Kendini geliştirdi şimdide hız ve çalımdan kazanıyor. Ronaldo yıllardır gittiği her takımı sırtladı. En basitinden milli takımlardaki durumlarına bakarsanız farkı anlarsınız. Arjantin takımı portekizden çok daha iyi ama yıllardır başarısı yok,messi tek başına işte yapamıyor. Messi takım adamı,arkası boş olunca o da boş,ronaldo tek başına sırtlayabilir bi takımı.
  • Messi daha iyi der geçerim.. Messi bu adam neyin nesii.. Messi bu adam uzaylı sayın seyirciler.. Ronaldo ise ya araba ile tanınır ya karı ile ya da şampuan reklamı ile..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.