Şimdi Ara

Tarlam var ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 12 dönüm tarlam var birde bunlara yakın yerde olan arsama yaptırdığım evim var. Bu tarlaları şuanlık kiraya veriyorum ama yıllık getirisi toplam 10k ediyor. Sizce neler yapabilirim? Kârı attırmak için.

Yer: Karadeniz

şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pavyonda yiyebilirsin

• Sat gitsin

• Toprak bana göre asla satılmaz. Param olsa gider bol bol alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B7C41BAC -- 20 Mayıs 2025; 21:42:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllık 10 bin çok az. Verimsiz bir yer mi.

• Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt
    köyde bağı bahçeyi ortağa vermek demek dolandırılmak demektir genelde. işleyen kişi ordan 10 kazansa sana 1 bile vermez. bizim. başımıza gelen hep bu oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Biliyorum ama satmakta istemiyorum ve boş durmasın diye şehirden çiftçilik yapan birine veriyorum. Ne yapabilirim bilmediğim için danışmak istedim. Satsam ne kadar kazanırım tahmininiz var mı ? Veya kendim ekip biçsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam tersi çok verimli ama genelde kiralamaya verdiğinde böyle oluyor kazanan çiftçi oluyor bende boş durmasın diye veriyorum yoksa farkındayım az verdiğinin

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Babadan kalmış yerleri pavyonda yiyecek kadar kansız değilim hocam siz yiyebilirsiniz varsa elinizde

• Bungalov yap kirala

• kenevir ektir,çok verimli ve izin var oralarda

• Uzun omürlü geç yetişen agaç ekilebilir mesela karadeniz fındık olabilir verimli bir fındık ağacı kaç yılda yetişiyor yani şimdide ek varsın şımdi kazandırmasın satarken veya ilerde birden kazandırır fındık olabilir bilemiyorum karadeniz coğrafyasına fazla hakim değilim biraz ege tarafı olsa zeytin fln derdim sulama durumuda önemli kısacası böyle ek biç hasat tarimı yapılamıyorsa ağaç ekmek mantıklı gibi yetismesini bekleyeceksin zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bizim de arazilerimiz var ege de olsan yardımcı olurdum zeytin konusunda. karadeniz de fındık muhabbetini araştır hocam bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.