Şimdi Ara

TARKAN’IN KORUMASI: ‘iRi KADINLARDAN HOŞLANIRDI’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 yıl Tarkan’ın yakın korumalığını yapan Talat Ditaban, ilk kez konuştu.
    Tarkan'ın odasından gelen seslerden uyuyamazdımTarkan hakkında pek bilinmeyenleri yıllar sonra anlatan Ditaban, ayrıca şarkıcının hep tartışılan cinsel tercihi ile ilgili polemiklere de açıklık getirdi. Ditaban, şarkıcı Tarkan'ın sanıldığı gibi gay olmadığını anlatıp, “Biz uzun zaman bir hayatı beraber geçirdik ve yani her türlü şeyimizi gördük. Bizim gibi çok erkekten çok daha iyi olduğuna inanıyorum bu konuda. Kadının ruhuna nasıl hitap edeceğini çok iyi biliyordu. Tarkan ile birlikte olan kadınların ondan ayrılması zordu. Hani kardeşimdir ama ayı evde kaldığız dönemlerde zaman zaman uykusuz kalıyordum. Yani onun odasından gelen seslerden dolayı çok uykusuz kaldığım günler oldu. Sarışın esmer veya kumral fark etmiyordu. Özellikle iri kadınlardan çok hoşlanırdı. Aslan gibi adamdır Tarkan” diye konuştu.
    Kaynak

Beni inandiramadi, kesin korumasina para vermistir benim hakkimda bunlari anlat diye. Tarkanin ne mal oldugunu ilk ciktigindan beri biliriz.

• dh'yide böyle magazin haberleri veriyonuz ya o bi o eksikti
  • bizene bundan bide komplo teorisi üretmişsin para vermiştir diye. hey allam ya ahahahah
  • dh magazin diye bölüm açılsın bunları oraya toplayalım
  • bu adam tam kolpacı ya. kendisi spor hocam oluyor salonda. aşırı steroidden kafayı yemiş. gündeme gelmek için konuşuyor hep. bi arada albüm çıkarmaya çalışıyordu. tarkan buna para verdide vazgeçti.
  • inanmadım ben insan kardeşinin özelini anlatırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

inanmadım ben insan kardeşinin özelini anlatırmı

Varsa seninde anlatabilecegin boyle ozel hikayeler, tadim notlarin ve fotograflar esliginde paylasmani bekliyoruz
  •  TARKAN’IN KORUMASI: ‘iRi KADINLARDAN HOŞLANIRDI’
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

herseyi ortaya koymus bu resimler, belkide biseksueldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata1606 -- 4 Şubat 2012; 16:50:28 >
  • Biseksüelse napıcağınız teklif mi ediceniz? Adam şarkısını yapıyor dinle şarkısını ne özel hayatına karışıyorsun isterse gider hipopotamla sevişir sanane.
  • Bıze ne? Bızden sormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz34

Biseksüelse napıcağınız teklif mi ediceniz? Adam şarkısını yapıyor dinle şarkısını ne özel hayatına karışıyorsun isterse gider hipopotamla sevişir sanane.

ben biseksuel olmasindan rahatsiz olmuyorum, benim rahatsiz oldugum nokta eski korumasinin yaptigi aciklamalar, yok sesten uyku uyutmazdi, esmer sarisin farketmez, iri kadinlardan hoslanirdi vs. Diyorum ki simdi tarkanin nasil biri oldugunu cok iyi biliyoruz, neden onu bu sekilde gostermeye calisiyorlar, bunun altinda ne yatiyor, halki bui kadar saf mi saniyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.