< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 19 Mart 2020; 10:45:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 19 Mart 2020; 10:45:43 > |
Riviera=motor yağı
|
Sızma zeytinyağının tütme noktası düşük ama yanma noktası yüksektir.
Forumda bir ara biriyle tartıştık, ben de sızmanın çabuk yandığını iddia ediyordum, araştırınca öyle olmadığını anladım. Tartışmanın yararları |
Riveria alacağınıza ayçiçek yağı alın, en azından ne olduğu belli olur.
|
Riviera yağ, çürük çarık zeytinden alınmış, tadı bozuk, koku düzelticilerle kötü kokusu düzeltilmiş, abuk sabuk kimyasallarla ağartılmış, hekzan katılarak elde edilen, daha anlaşılır biçimde rafine edilmiş,ilk üretimde kalitesi sofraya uygun olmayan bir yağdır, yağ içerisinde sofraya uygun hale gelene kadar sızma zeytinyağı eklenmesiyle (max %30 u geçmez, onlarda vicdanlı ise, türkiye gibi ülkelerde de kimsede vicdan aramayın, siz onu %10 gibi düşünün) elde edilir, riviera ile sızma arasındaki fark budur. Sağlık için zeytinyağı kullanırım diyorsanız o yağ riviera olmalalı, Şahsen yoklukta kalırsam riviera kullanacağıma hiç yağ kullanmam daha iyi,sızma zeytinyağı kullanarak tefal actifry ile kızartmalarımı yaparım ve evimde ayçiçek,mısır,fındık yağı vs bulunmaz sadece sızma zeytinyağı kullanırım. Şarköyde bildiğim fabrika var, her sene 30 litre alıyorum bir yıl götürüyor. 5 litresini 100 TL ye aldım bu sene, seneye 120-150 bandında olacak muhtemelen.
|
İstegelsinde 2litre kristal naturel sizma zeytinyagi 49.99tl , 8 ve 9 subata ozel ISTEGELSIN30 koduyla 100tl ye 30tl indirim var. Zeytinyagi almak isteyenler degerlendirebilir.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 6 Şubat 2020; 16:38:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 7 Şubat 2020; 17:42:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|