Şimdi Ara

Tariş Güney Ege Sızma Zeytinyağı 2 L '49,90 TL' Migros Sanal Market TEKRAR İNDİRİMDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9F331545 -- 19 Mart 2020; 10:45:43 >

• Riviera yağ, çürük çarık zeytinden alınmış, tadı bozuk, koku düzelticilerle kötü kokusu düzeltilmiş, abuk sabuk kimyasallarla ağartılmış, hekzan katılarak elde edilen, daha anlaşılır biçimde rafine edilmiş,ilk üretimde kalitesi sofraya uygun olmayan bir yağdır, yağ içerisinde sofraya uygun hale gelene kadar sızma zeytinyağı eklenmesiyle (max %30 u geçmez, onlarda vicdanlı ise, türkiye gibi ülkelerde de kimsede vicdan aramayın, siz onu %10 gibi düşünün) elde edilir, riviera ile sızma arasındaki fark budur. Sağlık için zeytinyağı kullanırım diyorsanız o yağ riviera olmalalı, Şahsen yoklukta kalırsam riviera kullanacağıma hiç yağ kullanmam daha iyi,sızma zeytinyağı kullanarak tefal actifry ile kızartmalarımı yaparım ve evimde ayçiçek,mısır,fındık yağı vs bulunmaz sadece sızma zeytinyağı kullanırım. Şarköyde bildiğim fabrika var, her sene 30 litre alıyorum bir yıl götürüyor. 5 litresini 100 TL ye aldım bu sene, seneye 120-150 bandında olacak muhtemelen.
  • Aldım bir tane teşekkür ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üretim tarihi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 6 Şubat 2020; 16:38:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riveria yağı 2 lt 36.90 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kristal Riviera lokal grosslarda 90a 5 litre alabiliyorsunuz.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Sızma zeytinyağı daha iyi diye biliyorum.
  • Markettede indirimde midir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimilerine ağır geliyor,kızartmalarda riveria bi tık ısıya dayanımı iyi

• şu an yok

• quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Kimilerine ağır geliyor,kızartmalarda riveria bi tık ısıya dayanımı iyi
    Sızma zeytinyağının tütme noktası düşük ama yanma noktası yüksektir.
    Forumda bir ara biriyle tartıştık, ben de sızmanın çabuk yandığını iddia ediyordum, araştırınca öyle olmadığını anladım.
    Tartışmanın yararları

• Riviera=motor yağı

• Riveria alacağınıza ayçiçek yağı alın, en azından ne olduğu belli olur.

• tariş sızma 2 litre geçen yol mirgostan 40₺ ye almıştım
    tadı motor yağı gibi
    hala bitmedi

• Metro markette 750 ml 15 Tl
    Son K.t. Mart sonu
    Tariş Güney Ege Sızma Zeytinyağı 2 L "49,90 TL" Migros Sanal Market TEKRAR İNDİRİMDE

• Riviera yağ, çürük çarık zeytinden alınmış, tadı bozuk, koku düzelticilerle kötü kokusu düzeltilmiş, abuk sabuk kimyasallarla ağartılmış, hekzan katılarak elde edilen, daha anlaşılır biçimde rafine edilmiş,ilk üretimde kalitesi sofraya uygun olmayan bir yağdır, yağ içerisinde sofraya uygun hale gelene kadar sızma zeytinyağı eklenmesiyle (max %30 u geçmez, onlarda vicdanlı ise, türkiye gibi ülkelerde de kimsede vicdan aramayın, siz onu %10 gibi düşünün) elde edilir, riviera ile sızma arasındaki fark budur. Sağlık için zeytinyağı kullanırım diyorsanız o yağ riviera olmalalı, Şahsen yoklukta kalırsam riviera kullanacağıma hiç yağ kullanmam daha iyi,sızma zeytinyağı kullanarak tefal actifry ile kızartmalarımı yaparım ve evimde ayçiçek,mısır,fındık yağı vs bulunmaz sadece sızma zeytinyağı kullanırım. Şarköyde bildiğim fabrika var, her sene 30 litre alıyorum bir yıl götürüyor. 5 litresini 100 TL ye aldım bu sene, seneye 120-150 bandında olacak muhtemelen.

• Trenyoldan Kasım ayında almış olduğum palamidas marka soğuk sıkım zeytinyağını tüketmeye başladım. Çok hoşuma gitti. Boğazda çok fazla bir yakıcılığı yok ama tenekeyi açınca mis gibi zeytin kokusu geliyor. Uzun süredir netten alıyorum yapımı. Eve kesinlikle riviera sokmuyorum. Şuan gg de 120 TL kargo dahil. Tavsiye ederim. Market yağı da almıyorum. 1 kere bu tarişi almak mecburiyetinde kaldım. Şahsen beğenmedim. Ne yakıcılık var ne zeytin kokusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 7 Şubat 2020; 17:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Trenyoldan Kasım ayında almış olduğum palamidas marka soğuk sıkım zeytinyağını tüketmeye başladım. Çok hoşuma gitti. Boğazda çok fazla bir yakıcılığı yok ama tenekeyi açınca mis gibi zeytin kokusu geliyor. Uzun süredir netten alıyorum yapımı. Eve kesinlikle riviera sokmuyorum. Şuan gg de 120 TL kargo dahil. Tavsiye ederim. Market yağı da almıyorum. 1 kere bu tarişi almak mecburiyetinde kaldım. Şahsen beğenmedim. Ne yakıcılık var ne zeytin kokusu.
    Trendyol.com
    Palamidas Yeni Hasat - 5 Lt Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı PL-01 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/palamidas/yeni-hasat-5-lt-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-p-6517479
    Trendyol.com
    Palamidas Yeni Hasat - 5 Lt Özel Harman Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı PL-03 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/palamidas/yeni-hasat-5-lt-ozel-harman-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-p-6517480

bu ikisi arasında fark ne dostum 2020 üretimi diğeri 2019 mu seninki hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcicada

https://www.trendyol.com/palamidas/yeni-hasat-5-lt-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-p-6517479https://www.trendyol.com/palamidas/yeni-hasat-5-lt-ozel-harman-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-p-6517480
    bu ikisi arasında fark ne dostum 2020 üretimi diğeri 2019 mu seninki hangisi ?

Alıntıları Göster
    Asit oranları.

Birinin 0,8 diğerinin 0,6 açıklama kısmında görebilirsiniz.

• coolcicada kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yeşil renkli olandan 5 teneke almıştım. Satıcı biz alırken bu yağların 2019-2020 sezonuna ait olduğunu belirtti. Hatta Eylül gibi geçen sezonun yağının yani 2018_2019 yağını bitirdiğini belirtti. Hatta ben ilk yeşil tenekeyi n11 den kasımın ilk haftası almıştım. O teneke filtresiz olarak gelmişti. Kasım ayında trendyol efsane kampanyasından aldıklarım ise filtre edilmiş olarak gönderildi. Eski yağ yok hocam, şuan satılanlar bu sezonun geçtiğimiz ekim kasım ayının toplanan yağı. Trendyol kampanyasından çok fazla alan olmuştu. Şikayet edeni görmedim. Şahsen nily, incirya, orfion kullanmış biri olarak tavsiye ederim.

İkisinin farkı ise bildiğim kadarıyla yeşil teneke 2 farklı zeytinin karışımı, siyah olan ise tek cins zeytin diye biliyorum.

GittiGidiyor
    2019-20 Hasadı Palamidas Soğuk Sıkım Özel Harman Nat Sızma Zeytinyağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/supermarket/2019-20-hasadi-palamidas-soguk-sikim-ozel-harman-nat-sizma-zeytinyagi_pdp_511765994

GittiGidiyor
    Palamidas 2019-20 Erken Hasat Soğuk Sıkım Nat. Sızma Zeytinyağı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/supermarket/palamidas-2019-20-erken-hasat-soguk-sikim-nat-sizma-zeytinyagi_pdp_497033573

Çek satıştan çek bulursanız daha uyguna alabilirsiniz gittigidiyor üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Hocam ben yeşil renkli olandan 5 teneke almıştım. Satıcı biz alırken bu yağların 2019-2020 sezonuna ait olduğunu belirtti. Hatta Eylül gibi geçen sezonun yağının yani 2018_2019 yağını bitirdiğini belirtti. Hatta ben ilk yeşil tenekeyi n11 den kasımın ilk haftası almıştım. O teneke filtresiz olarak gelmişti. Kasım ayında trendyol efsane kampanyasından aldıklarım ise filtre edilmiş olarak gönderildi. Eski yağ yok hocam, şuan satılanlar bu sezonun geçtiğimiz ekim kasım ayının toplanan yağı. Trendyol kampanyasından çok fazla alan olmuştu. Şikayet edeni görmedim. Şahsen nily, incirya, orfion kullanmış biri olarak tavsiye ederim.

İkisinin farkı ise bildiğim kadarıyla yeşil teneke 2 farklı zeytinin karışımı, siyah olan ise tek cins zeytin diye biliyorum.

https://www.gittigidiyor.com/supermarket/2019-20-hasadi-palamidas-soguk-sikim-ozel-harman-nat-sizma-zeytinyagi_pdp_511765994

https://www.gittigidiyor.com/supermarket/palamidas-2019-20-erken-hasat-soguk-sikim-nat-sizma-zeytinyagi_pdp_497033573

Çek satıştan çek bulursanız daha uyguna alabilirsiniz gittigidiyor üzerinden.
    çek bulamadım ama tavsiyeniz üzerine yeşil tenekeden aldım hocam, teşekkürler.

Tariş Güney Ege Sızma Zeytinyağı 2 L "49,90 TL" Migros Sanal Market TEKRAR İNDİRİMDE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.