Şimdi Ara

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirime giren ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
17.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

500g siyah zeytin: 27,95₺

Yeşil zeytin 13,75₺

Yarım yağlı beyaz peynir: 69,90₺

Tam yağlı beyaz peynir: 72,90₺

2 litra ayçiçek yağı: 64,50₺

1litre ayçiçek yağı: 33,50₺

Siyah çay: 59₺ (sanırım 2 kg)

Zeytinyağı: 54,90 (sanırım 1 litre)

500g bal: 37₺

1kg şeker: 17₺

Dönem dönem şu ürünlerde indirim olacakmış: “Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

• Başkanlık rejiminde gittikçe şahlanan ülkemde gelinen rezalet durum. Tanzim satış yöntemiyle kolpa indirimler yaparak halkın gözünü boyuyorlar.

Ülkeyi getirdikleri şu durumdan zerre rahatsızlık duymuyorlar anlaşılan. Ekonomi bomb.k olduktan sonra bu tırışka indirimler neye yarar.

Bundan 3 sene öncesinde kurulan tanzim satış çadırlarını kaç kişi hatırlıyor.

Neyse seçimlere az kaldı. Var gücümüzle sabretmeye devam ediyoruz.

Kendi seçmenlerinde öfkeyi arttırıyorlar bu olmayan indirimlerle, yerel gross marketlerde daha ucuza bile bulabilirsiniz. Belki 3-5 ürün 3-5 tl avantajlıdır.

Arkadaş yazmış utanç verici bir durum diye gerçekten de öyle saraylara sığmayanlar milleti kıç kadar marketlerde temel ürünlere sıraya girecek duruma sokuyor...

• Taze kaşarın fiyatı nedir, bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 15 Ağustos 2022; 9:59:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirime giren ürünler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortalama % kaç indirim olmuş acaba? Sabah şubede kuyruk vardı, girmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muhalok kullanıcısına yanıt

Twitter'da baktım biraz çok birşey yok. Oranlar da düşük yüzde olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirime giren ürünler

• Dh fırsatçısının pek iplemeyeceği indirimler.
    Şeker fabrikaları satılırken "eyi olur yehenim" diyen dayılar burda indirimli şeker kuyruğuna girerler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 muhtelif indirimler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bebek bezi için fiyat gören olursa yazabilir mi?

• hannibal kullanıcısına yanıt

pişik yapmaz mı hocam?

• Ignite kullanıcısına yanıt

prima vs. yok mu ki burada? kendi markaları mı var? daha önceden gezmedim pek.

• İçlerinde tek en uygun görünen makarna.Manidar gelmedi değil

Diğerleri pek aman aman indirim yok.Şeker bulunursa alınır.

• Başkanlık rejiminde gittikçe şahlanan ülkemde gelinen rezalet durum. Tanzim satış yöntemiyle kolpa indirimler yaparak halkın gözünü boyuyorlar.

Ülkeyi getirdikleri şu durumdan zerre rahatsızlık duymuyorlar anlaşılan. Ekonomi bomb.k olduktan sonra bu tırışka indirimler neye yarar.

Bundan 3 sene öncesinde kurulan tanzim satış çadırlarını kaç kişi hatırlıyor.

Neyse seçimlere az kaldı. Var gücümüzle sabretmeye devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 15 Ağustos 2022; 11:31:32 >
  • Gerçek bir ölücü, zaten en iyi markayı en ucuz yoldan almayı iyi bildiği için böyle şeylerle ilgilenmez bile.
    İcabında 5 kilo unu 35-36 liraya almışlığım var, bugün gidip 2 kilo -iyi mi kötü mü olduğu belli olmayan- unu 20 liraya alsınlar.

• İndirim dediğiniz bumuydu. Ben dün bim den ayçiçek yağ 142.75 , 5 kg un 46.5 tl ye aldım. Alırken de 2 şer adet aldım nasıl olsa tarım kredi marketler indirim yapacak diye. Hayal kırıklığı.

• Dün hepsiburada tıkla kazan da 30 tl hepsipapel verdi 5 lt carrefour ayçiçek yağını 133 tlye aldım mis gibi ne gideceğim sıraya gireceğim hep bu kadar da uygun değildir

• Bunlar baştan aşağı reziller. Sen "Dedim ki arkadaşlara, siz kârı düşünmeden çalışacaksınız." yalanıyla meydanlarda salla, sonra da gel bu fiyattan ürünleri sat.

5 litre ayçiçek yağı marketlerde de 150-160₺ zaten. Şeker keza öyle. Atıp tut ama medyaya kim bilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misraimeftunu -- 15 Ağustos 2022; 13:17:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla ben bu markkette uygun olup diğerlerinde pahalı olan bir ürün göremedim. bi sebze meyvede görmüştüm geçen sene limon ve muz almıştım. onun dışında birde berrak şalgam suyu için gidiyordum geri kalan herşey diğer marketlerle aynı.

• misraimeftunu kullanıcısına yanıt

insanlar 3-5tl nin hesabını yapar halde. Bu cümleler kısa zamanlı prim yapar. Sonrası meçhul!

ayrıca, zararı kim ödeyecek?!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.