Şimdi Ara

Tarım Bakanı: Eski Türkiye'de okulun bahçesine başörtülü anneler giremiyordu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu yazdığın cevabından 24 saat önce başlayan paso İsrail ifadeleri ile durup dururken konuyu saptıran başlatan sensin .

Sen başkasını anlamayı geçtim kendini bile anlamıyorsun? Sen önce kendi yazdıklarını ANLA !

Anlamadan yazana ne derler klinikçe bilmem ama vahimdir derim.

Yaklaşımım ve ele alışlarım dayanaklarım bir mantığı hakikatler silsilesine sahiptir. Gerçekler acıdır. Belli ki zorlanıyorsun ...

Türkiye ye ele al bak diyorum ... Farkında değilsin ...

Samimi uyuyana yani rol yapmayanın uyuması rahatlıkla uyandırırsın lakin rol yapan yani rol icabı uyuma taklidi yapan oralı olmayan konuyu saptıran senin gibileri de uyandırmak beyhudedir ...

Ben sana hitaben seni rezil ettim cümle aleme . Haberin olsun ...

Hamas seviciliği yapmadım diye yani Hamas Terör Örgütü dememden rahatsız olman da düşündürücü ...

Sana kıyak yaptım benim yazdıklarıma sadece bakarak ( elbette hepsini okumak bütüncül ele almak daha idealdir ) ne dediğim esas nediri idrak edersin diye idi . Sen NOKSANSAN ben ne yapayım ....

@brktmr

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ne güzel de haklı çıkarıyorsun beni. Zırvalarken çok zorlanıyor musun yoksa doğal yeteneğin mi? Yazdıklarıma tek bir cevap dahi vermemişsin. Şu yazdığın mesaj baştan aşağı "ZIRVA". Gerçeklerin kimi acıttığı bariz ortada. Daha yazdıklarıma cevap verecek cesaretin, vicdanın, aklın bile yok. Zavallı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt

Elbette algın kendine veya birkaç taraftarınca aynıdır.

Zavallı olan hakikatlerdir...

• BJK kullanıcısına yanıt

Saç Peruk takmak ta baş açmadır...

Aksi halde saçlarını boyatmışlar da türbanlı sayılır yani kapanmış...

Ya da ten renginde haşema üzerine bikini giyilmesi de kapalı mı sayılır ?

Vücut hatlarını belli eden türbanlar alayı yasaklanmalıdır ... Kara Çarsaf en samimisi ama kimlik tespiti ve insani sosyalleşmede engeldir de ... Burka meselesi ayrıca bambaşka hayattın olağan akışına terstir ... 

@BJK

• ben farklı bir yorum yapacağım.

tamam bunlar her dönem türbana sarılıyormu evet.

Fakat her sarıldıklarındada bunları destekleyen bir kit-le var.

bu kitleye ne kitlersen kitle akıllanmayacaklar.

• Eski Türkiye'de bunlar yoktu . Şimdi " bazı " Hocaların giremedikleri yerler yok ... Bazı da olsa tahliye edilmesi esas en vehameti ....

tele1
    Cin çıkartma bahanesiyle tecavüzde bulunan sapık hoca tahliye edildi - Tele1
    https://tele1.com.tr/cin-cikartma-bahanesiyle-tecavuzde-bulunan-sapik-hoca-tahliye-edildi-290193/

Eski Türkiye'de böyle birşey olsa önce hapis sonra niye böyle olundu ayrıca ele alınırdı ...

başka gazete
    Bursa'daki sapık şeyhin mağduru kadın anlattı: "Adnan Hoca'nın kedicikleri gibi olacaksınız"
    https://www.baskagazete.com/haber/bursa-daki-sapik-seyhin-magduru-kadin-anlatti-adnan-hoca-nin-kedicikleri-gibi-olacaksiniz-126241.html

sivas haberleri
    Pis Ellerinizi Çocukların Üzerinden Çekin! Sapık Sucudan Sonra Bir de Sapık İmam Çıktı! Kur’an Kursuna Giden Çocuğa 11 Yıl Tecavüz Etti
    https://www.sivasirade.com/haber/pis-ellerinizi-cocuklarin-uzerinden-cekin-sapik-sucudan-sonra-bir-de-sapik-imam-kur-an-kursuna-giden-cocuga-11-yil-tecavuz-etti-60222.html

https://www.youtube.com/watch?v=CqDmYj9CK-s&feature=youtu.be

Eşimin farklı cinsel istekleri var. Bunları yapmak istemiyorum. Onu boşamalı mıyım? - atv -Nihat Hatipoğlu na sorulmuş ... Müslüman olsa gerek ...

Bunlar yakın zamanlı AKP Türkiyesinden ...

Yahu bırak edebiyatı. israil aleyhine tek bir cümle kur. Utandır beni. Aynı şey İslamiyet lehine tek bir cümle kurman için de geçerli.

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    odatv
    Bu başlığı biz değil Karar attı: Bakana 'başörtüsü' tepkisi
    https://www.odatv.com/guncel/karar-gazetesinden-bakana-basortusu-tepkisi-120060385

Tarım Bakanı orman yangınları ortada neyle uğraşıyoruz.

Yetmedi kendi yandaşları bile rahatsız oluyor bu başlıktaki açıklamalarına.

Sen bence çakma AKP lisin. Yani neysen işte o çakmadır...

Kıvırmaaaa. Delikanlı ol. israil aleyhine tek bir cümle kurmak bu kadar zor mu yahu?

• Mesele demek ki zor olma değilmiş.

• Al Erbaşın kuran kursu saçmalamasından hemen sonra tarım bakanı da türban olayına girdiyse yine birşeyleri fena batırdılar ve dine sarıldılar demektir....

Konunun ilk mesajını atan arkadaşın karikatürü bunun için CUK diye oturmuş derim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 26 Ağustos 2024; 21:12:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.