Şimdi Ara

Tarihte Yaşanmış İlginç ve Bilinmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dünya tarihinde yaşanmış ilginç ve bilinmeyen bilgiler lazım herkesin bildiği değil fazla popüler olmayan bilgiler lazım yardımcı olabilecek varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempoz34 -- 16 Şubat 2015; 19:01:31 >

• cengizhan irana elçi gönderir ve bu elçinin kafası kesilip cengizhana iyade edilir. Bunun üzerine cengizhan ordusunu toplayıp irana girer, ayak bastıkları yerleri yakıp yıkarlar ve yaklaşık bir milyon insanı öldürürler. Bir milyon insan! Bide o zamanda bu çok büyük bir sayıdır arkadaşlar. Elçiyi ne için göndermiş bilmiyorum. Cengizhana türk diyen tarihçiler var. Cengizhan doğmadan önce moğol olan annesi bi kaç türk tarafından tecavüze uğramış diye bi söylenti var. Bana pek inandırıcı gelmedi. Cengizhan en bilgin kişileri yanı çağırıp şu soruyu sormuş. Dünyanın tamamını almak istiyorum ama buna ömrüm yetmez hiç yaşlanmayıp ölümsüz olmanın bir yolu var mı? Malesef yaşlanmaktan kurtulamazsınız ama cinsel ilişkiye girerek ömrünüzü uzatabilirsız diye cevap verilir. Cengızhanın bir sözü -savaşın en güzel tarafı düşmanların mallarını almak ve kadınlarına tecavüz etmek. Ayrıca moğalları simgeleyen hayvan köpektir ama cengizhan türkleri simgeleyen kurt simgesini kullanmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taha435 T kullanıcısına yanıt
    Cengizhanın katliam yapmış olması Türk olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca 'Cengızhanın bir sözü -savaşın en güzel tarafı düşmanların mallarını almak ve kadınlarına tecavüz etmek. ' hangi kaynaktan?
  • Kozgavmengen kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dostum varsa başka güzel bilgilere beklerim
  • Legnica savaşı> İlginç bi svş blmn grk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taha435 T kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama çoğu yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dyatlov geçidi
  • Kaybolan Malezya uçağı...
  • hepinize teşekkürler yardımlarınız için
  • Bazı araşıtırmacılar türklerin kılıç zoru ile müslüman olduğunu savunur diğer araştırmacılar ise talas savaşından sonra türklerin müslümanlığa yakınlaştığını savunurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle düşünmelerinin en büyük sebebi bir Emevi komutanı olan 'KUTEYBE BİN MÜSLİM'. Bizim Emevilere gıcık kapmamızın ilk sebebi de budur. O araştırmacılar da bundan yararlanıp 'müslüman Emeviler, müslüman olmayan Türkleri zorla müslüman yaptı' diyorlar. Ancak dönemlere göre bakılığında o araştırmacıların niyeti anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozgavmengen

Öyle düşünmelerinin en büyük sebebi bir Emevi komutanı olan 'KUTEYBE BİN MÜSLİM'. Bizim Emevilere gıcık kapmamızın ilk sebebi de budur. O araştırmacılar da bundan yararlanıp 'müslüman Emeviler, müslüman olmayan Türkleri zorla müslüman yaptı' diyorlar. Ancak dönemlere göre bakılığında o araştırmacıların niyeti anlaşılıyor.

Sence nasïl müslüman olmuslar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyatlov geçidi felaketi gerçek bir esrarengiz olay. Hakkındaki teoriler, psikoloji derslerinde ödev olarak veriliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

Dyatlov geçidi felaketi gerçek bir esrarengiz olay. Hakkındaki teoriler, psikoloji derslerinde ödev olarak veriliyormuş.

gerçekten baya esrarengiz bir durum bu konuyu araştırıp sunum hazırlamayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.