|
Bildirim
|
Kanserle ilgili de aynı şekilde sürekli birileri bir şeyler keşfetti, yakında herkeste uygulanabilecek, çözülecek diye haber yapılıyor sonra tık yok. Tedavi mümkündür de, ilaç sektörü tam bir büyük mafya olduğundan, kanser ilaçlarından muazzam paralar kazanıldığından önünü kesip geciktiriyor olmaları daha muhtemel bence.
|
Her yıl buna benzer bir haber yapılıyor, HIV ile ilgili lakin bir daha unutulup ya da unutturulup gidiyor. Ben bazı hastalıkların tedavilerinin mümkün olmadığını düşünmeye başladım, insanlar da benzer düşüncede ki, diyabet, kanser ve hiv ile ilgili kesin tedavi haberi gibi şeyler artık kimseyi heyecanlandırmıyor.
|
OKEY bu haberi beğenmedi
|
oo taze duyar, alırım bi dal...
|
Cehaletiniz gözlerimi yaşarttı, siz araştırın, hekim olarak konuşuyorum benden iyi bilmiyorsunuzdur sanmıyorum değil mi? HIV, toplumun her kesimine bulaşabilir, cinsel aktif her birey risk altındadır, hatta ve hatta, kan nakli, girişimsel tıbbi müdehaleler gibi cinsel olmayan yollarla da bulaşabilir ki örnekleri de var. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp, kişileri hedef göstereceğim derken saçmalamanın anlamı yok, homofobik olacağım diye bu kadar da saçmalanmaz.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|