Şimdi Ara

Tarihte Bugün: Vatan Haini Şeyh Said Asıldı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
1
Favori
29.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
313 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz mr.jk adındaki varlığa niye laf anlatıyorsunuzki bu varlık youtube videosunda feto şusu var diyip iyi parti fetocuları salacak onlar fetocu diye ithamlarda bulunuyor bunu yaparken mahkeme kararı gibi bişe paylaşıyomuki bu çok düşünmeyen arkadaş siz ona mahkeme kayıtı gösterip hain oldunu kanıtlıyorsunuz denemeyin arkadaşlar boş yere cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şeyh Said olayı epey uzun bir olay, herkes kendi görüşüne göre olayı yorumluyor. Ama bu olay yüzünden Musul'u kaybetmiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunirgerep

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Teröristin tanımı amaçlarına ulaşmak için kaos ortamını sürdüren davranışlarda bulunan bir takım insanlardır.Atatürk tanımın neresine uyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 1 Temmuz 2019; 0:8:12 >
  • Vatana ihanetin bedeli asılıp kuyuya atılmaktır. Büyük adamsın paşam, selam olsun sana ve tüm silah arkadaşlarına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslam'ın 20. yy daki sözde halifesi İngiliz kraliyet ailesinin maaşlı elamanıdır (şeyh) said. O dönemde aldığı ücretlerin kanıtını da Murat Bardakçı bir programında anlatmıştı da.
    Bu denyonun bir de Seyyidlik iddiası da vardır ki cahil cuhela kesimi kendine bağlamada kullanmaktadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Neye göre cehenneme gidiyormuş?

• Hasancan839 kullanıcısına yanıt
    Onu Allah bilir tabi ama, kutsalı dünyevi ihtiraslara alet etmek ile devlete ihanetin yeri dinimizde bellidir.

• sunirgerep S kullanıcısına yanıt
    Sayende ilk defa cimer, bimer gibi sistemleri görmüş kullanmış oldum. Bana bu fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım bu kullandığım cümleler için biyerlerinden en kısa sürede kan alırlar ve aklın başına gelir.
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    mal dicem ama o bile hafif kalacak.
  • Eskiden ne idik, şimdi nasılız asıl konuşulması gereken durum bu

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Kafan çalışmıyor senin arkadaşım, avukatım ben zaten ve ne söylediğimi de gayet iyi biliyorum hiç bir kısmında ne kadar kasarsan kas suç olabilecek birşey yok ama sen söylediklerimi idrak edemiyorsun. Atatürk'e küfür eden (alenen terbiyesizlik edip neler söylendi geriye kalan her şeyi geçtim ölmüş bir adam hakkında) binlerce insan oldu cenazesine kimler kimler katıldı gördük -bknz:Fesli öteki beriki- ve sen kalkmış cimere şikayet ediyorsun beni. komik sadece güldüm geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunirgerep -- 1 Temmuz 2019; 11:47:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

İslam'ın 20. yy daki sözde halifesi İngiliz kraliyet ailesinin maaşlı elamanıdır (şeyh) said. O dönemde aldığı ücretlerin kanıtını da Murat Bardakçı bir programında anlatmıştı da.
    Bu denyonun bir de Seyyidlik iddiası da vardır ki cahil cuhela kesimi kendine bağlamada kullanmaktadır.
    Vahabiliği İngilizler çıkardı

• Baş kaldıranı ezecen oh olmuş hiç acımam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.