Şimdi Ara

Tarihte Bugün: Vatan Haini Şeyh Said Asıldı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
1
Favori
29.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
313 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • düşmanla aynı hayatı yaşayan sizlersiniz ve Türksünüz... sen bunu söylediğinde millet sana bahsettiğin yeriyle gülmüyorsa, alışkanlık yaptığındandır.
    ırzına geçilmiş felsefelere itibar etmeyiniz. Canımızı sıkmayınız, sanal aleme sığınmayınız...
    Zeka seiyeniz neden düşük diye hiç serzeniş ettik mi size? O halde susunuz
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Sen bu cesareti nereden buluyorsun? Ayrıca bu öfken nereden kaynaklanıyor? Zeka seviyesinden sen mi bahsediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Neye saygı duymak zorundayım.
  • AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    cesaret diyorsun.... TürKlük konu olmuş, ırtına olup esmediysek daha Türklüğümüz görülmemiş demektir!
    zeka seviyesi için lüten numune sununuz...
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Müslüman olmadan Türk olmaz lafı nereden çıktı bilmiyorum ama çok saçma bir görüş bu. Adam Türk'üm diyorsa ona kimse karışamaz. Bu topraklarda yaşayan kökeni çok farklı ırklardan olan insanlar da ben Türk'üm diyebilir. Buna kim karışır? Yahudi, Hristiyan, Tengrici, Ateist Türk'te olur. Buna kim karışır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 11 Temmuz 2019; 9:43:51 >
  • Takmayın troll hayatında ırkı için hiçbirşey yapmamış

Adama İngilizce-Rusca biliyorum diyorum ana dilim gibi bu sohbeti o dillerde devam ederim rahatca diyorum adam bana zekadan bahsediyor

Hadi gel hayatimizda aldigimiz tum diploma ve sertifikalari bu konuya ekleyelim bakalim kim daha zeki var misin??

Zeka konusunda seni,donumda sallarim bunun bahsine varim kanitlamaya hazirim.

Ümmetçilik = Türkçülük diyor bu kafa yapısı olduğu sürece bu ülkeyi gelen yer giden yer.

Ben başka bişey anlatıyorum o hala başka bişey diyor bana düşman diyor

Peki sen nesin? deli vatan haini şeyh saidin torunu mu?

Büyük ihtimalle öylesin,zamanında dedelerin asılmasına çok içerlemiş ama merak etme sıra sanada gelecek,senin gibi kafa yapısındakilerede gelecek.
    Artık yeni nesil sizin yalanlarınıza inanmıyor,Allaha inancınız bile palavra.Allahtan bile kendinizi üstün görüp,insanları yargılıyorsunuz..helak olacaksınız,Allah helak etmese bile biz sizi helak edeceğiz hiç canını sıkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 11 Temmuz 2019; 10:23:1 >

• düşmanın hayatını yaşadıktan sonra sen kendine Türk desen ne yazar? düşmandan kaçmışsın kimsenin olmadığı yere kadar, orada Türklük ilan etmişsin. ihanetin adı Türklük değil!!!

ingilizlerin rusların dünyanın en zeki milleti olmadığı, dişçi olduğuna göre Türkiye çapında da bir puan alamadığın, aslında zekanın bizzatihi ölçüleceği, şurada konuştuğun sözlerin zeka namına hiç de parlak olmadığı aşikar... Ama hala diploma sertifika... Aslanın olmadığı yerde fare kükrer..

farelerin serrtifikasını bize anlatmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 11 Temmuz 2019; 12:33:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasinakturk

Neye saygı duymak zorundayım.
    Bunu dışarıda bağırarak da söylesene klavye delikanlısı.

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyorsun dostum. Neye saygı duymalıyım dedim dışarıda da söyle bunu diyorsun? Söylerim ne olacak neye saygı duymalıyım diye bağırayım sokakta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala biz Türkiye topraklarından petrol çıkartamıyoruz izin vermiyorlar diyenlerin olduğu ortamda kerkük ve musulu kaybetmemize katkısı olan bahsi geçen şahıs gibilerin isimleri nereye verilirse verilsin sadece sembolik olur.
  • ahmetyasinakturk kullanıcısına yanıt
    Evet sana bu kadar...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.