Ali Sami Yen’deki ilk maçı Galatasaray 1-0 kazanmıştı. Kadıköy’deki rövanş bu anlamda ayrıca önem kazanmıştı. 24 Nisan günü iki takım arasında Kadıköy’de oynanan maçın normal süresini Fenerbahçe Aykut’un gölüyle 1-0 önde bitirmişti. Uzatmalara geçildiğinde kronometreler 115. dakikayı göterirken Galatasaray, Dean Saunders’ın golüyle eşitliği sağlamış ve maç 1-1 berabere bitmişti .
Maçın bitmesiyle birlikte Galatasaraylılar sevinç içinde taraftarlarının olduğu tarafa koşmuşlar, bu arada teknik direktör Graeme Souness da eline aldığısarı kırmızı bir bayrağı gidip sahanın ortasına dikerek adını Galatasaray tarihinin unutulmazları arasına yazdırmıştı. Bunu neden yaptığını soranlara ise kupa finali öncesi herkesin Fenerbahçe’yi favori olarak göstermesi diye yanıt verecekti.
Millet barcelonaya 4 atsın biz hala fener
Biz Madrid'e 3 atalım millet hala Bayern
Sizde az beklemediniz orta sahada fenerliler bayrak dikmesin diye
quote:
Orijinalden alıntı: FearMachıne
Çok Sami Yen galibiyetimiz oldu, şampiyon olup orda maç yaptık, ama Galatasaray'ın "adına ve tarihine" ayıp etmeyelim diye böyle düşman kazanacak hareketler yapmadık, yapmayızda...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Morgue
quote:
Ben maytabın hedefi bulmasına dikkat çekmek istemiştim..
bende hedef bulan yerle sizin korktuğunuz yer aynı olduğunu söylemek istemiştim
hadi ben kaçar kardeşim [code][/code]
Sizinkisi sadece korkutmuş bizimkisi hedefi bulup hedefi tuta tuta kaçırmış oluyor, iyi geceler kardeşim..
quote:
Orijinalden alıntı: odyomex
Çok Sami Yen galibiyetimiz oldu, şampiyon olup orda maç yaptık, ama Galatasaray'ın "adına ve tarihine" ayıp etmeyelim diye böyle düşman kazanacak hareketler yapmadık, yapmayızda...
Hocam doğrusu belki budur, aslında bu bile değildir. Sonuçta bir rekabettir ve orada başarı alınmışsa bu doyasıya kutlanır.
Ne FB ne GS sütten çıkmış ak kaşık değil. Yapmadık ya da yapmayız gibi söylemler yanlış bence.
quote:
Orijinalden alıntı: odyomex
Eh azından şikeye teşebbüs(?) niye yaptınız diye sorarlar adama.