ofansif bir takım, gelelim ki klasik bir Brezilya takımından farksız olacağını düşünüyorum. Melo girerse takım 5-3-2 rahat olur. Lucio ve Pepenin çıkardığı işler belli zaten.
Edit : İmla
Tarihin en iyi futbolcuları bunlarsa hocam boş ver, kurduğun kadrodan belli zaten anlamıyorsun sen bu işlerden. Başka sporlara yönel henüz vaktin varken.
evet,defansta tarihin en iyileri bunlar. batıyor mu? bence sen anlamıyorsun ben buraya forvet yığmadım en azından. ayrıca tarihin değil bunlar,son 5 yılın en iyileri olarak kurdum. Çok eski yılları kapsasaydı çok daha farklı kurardım
@JDaniels saygı duyguğun için teşekkür ederim Ronaldo ve Robinho kanat olarak düşündüm göbek olarak değil zaten Manchester'ın Ronaldosu ve Realin Robinhosu gibi.Kakayı takımın beyni yapmak istedim.
Konu tarihin en iyi futbolcuları. Sen kalkmışsın 21 yaşındaki De Gea'yı kadroya alıyorsun. Öeah.
En iyi futbolcular kendilerini takımlarıyla gösterirler tamamen benim fikrim. Tamam garip olabilir ama kadronuz diye konu açan yok ne yapayım o zaman en iyi olarak gördüğüm:
ki aynı gidiyor farkettiyseniz.ben sadece kadro formuna soktum @Maximum_Carnage aynı zamanda link olarak da kafamdakini verdim DM değil onlar RW-LW ler. DM boş. yedekleri de kafama göre doldurdum.
@yaban arısı , emin ol farklı bir kadro istenseydi Messiyi Xavi ve İniestadan ayırmadan koyardım ama istemedim :)
Sabri Sarıoğlu yeter de artar bile beyler.
Zinedine Zidane Marco van Basten Patrick Kluivert Ronaldo Paolo Maldini Alessandro Del Piero Dennis Bergkamp Thierry Henry Andrés Iniesta C.Ronaldo
quote:
Orijinalden alıntı: Odinn#21
quote:
Orijinalden alıntı: michael scofield77
İZLEDİĞİM EN İYİ 18
peter schmeichel cafu-puyol-nesta-R.carlos messi-vierra-zidane-ronaldinho maradona-Ronaldo (orj) yedekler Buffon lucio maidini davids kaka van basten iniesta
Van Basten'i bile izleyebildiysen Maldini nasıl 11 çıkmıyor, onu çözemedim yalnız. Yazdığın 6 defans içerisinde çok net şekilde en iyi isim.
Aynen aklıma bu soru geldi içimi okuyosun valla
Yedekler pert ayrıca dünyanın en iyi 18 inden bahsediliyorsa