Şimdi Ara

Tarihi yazarak çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TM öğrencisiyim sadece ygs tarihine kasmam gerekiyor ve daha hiç bakmadım. Kitaptan çalışmayı pek sevmiyorum. Kendi cümlelerimle notlar tutup çalışsam çok mu zaman kaybederim?

Edit: Sadece ygs tarihi derken lys tarihi hariç anlamında yoksa bütün derslere kasmam gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walker. -- 13 Ağustos 2012; 6:53:58 >

• aynen öyle zaman kaybı.altını çiz.hocadan ya da videodersten öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekolhoca benim ilk deneme sınavımda tarihten 4 netim vardı. o kadar kötüydüm. sene içinde ekol hocadan dinledim bütün konuları ufak ufak notlarda aldım çünkü lazım oluyor. ne kadar zaman kaybı da olsa buna değer. konuyu dinledikten sonra testleri çok rahat çözebiliyordum. sınavda da full yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bvcxz -- 13 Ağustos 2012; 7:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ant

aynen öyle zaman kaybı.altını çiz.hocadan ya da videodersten öğren.

video hatırlatması için teşekkürler tamamen aklımdan çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvcxz

ekolhoca benim ilk deneme sınavımda tarihten 4 netim vardı. o kadar kötüydüm. sene içinde ekol hocadan dinledim bütün konuları ufak ufak notlarda aldım çünkü lazım oluyor. ne kadar zaman kaybı da olsa buna değer. konuyu dinledikten sonra testleri çok rahat çözebiliyordum. sınavda da full yaptım.

en iyisi altını çizerek çalışayım yanına da yoksa eğer küçük eklemeler yapayım. ve ekolhoca önerisi için teşekkürler. umarım sonum senin gibi olur

• Tarih yazarak calisilmaz , tarih yazarak ataturk olunur

Gercekleri tarih yazar tarihide galatasaray

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs ise yazmana gerek yok konuları oku ve özellikle bol bol test çöz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tornavida

Tarih yazarak calisilmaz , tarih yazarak ataturk olunur

Gercekleri tarih yazar tarihide galatasaray

Sabah sabah hiç olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01018

ygs ise yazmana gerek yok konuları oku ve özellikle bol bol test çöz.

Evet çok konu var başa çıkılmaz. Test ve okuma tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bvcxz

ekolhoca benim ilk deneme sınavımda tarihten 4 netim vardı. o kadar kötüydüm. sene içinde ekol hocadan dinledim bütün konuları ufak ufak notlarda aldım çünkü lazım oluyor. ne kadar zaman kaybı da olsa buna değer. konuyu dinledikten sonra testleri çok rahat çözebiliyordum. sınavda da full yaptım.

Ben de ekolhoca.com'dan calısıyordum fakat cogu video kaldırılmıs. Körfezvideo.com sitesine yönlendiriyor. :/ Tekrardan eklenecek sanırım fakat umarım cok uzun sürmez. Oradaki bayan gercekten iyi bir sekilde anlatıyor.
  • YGS tarihe çok vakit ayırmanı önermem ben.Bu sene ygs tarihteki soruların hepsini doğru cevaplandırdım ancak öyle büyük bir çalışam yapmadım ki sorarsan başkaları da aynı şeyi söylecektir.Bilgi sorusu temel bilgiler dışında neredeyse hiç gelmiyor ygs tarihte.Temelleri ezberleyip bir tarih soru bankasına yumul , yeter.
  • lys tarihi kesinlikle özet çıkararak yaz. lysde butun netlerim kotuydu tarihten 37 netim vardı öyle kurtardım durumu az çok ... kesinlikle yaz aklında kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavalika

YGS tarihe çok vakit ayırmanı önermem ben.Bu sene ygs tarihteki soruların hepsini doğru cevaplandırdım ancak öyle büyük bir çalışam yapmadım ki sorarsan başkaları da aynı şeyi söylecektir.Bilgi sorusu temel bilgiler dışında neredeyse hiç gelmiyor ygs tarihte.Temelleri ezberleyip bir tarih soru bankasına yumul , yeter.

Çok büyük çalışmayı düşünmüyorum zaten. Konu anlatımlarına maksimum 20 gün vericem sonra soru bankalarına geçiş yaparım. Temelleri ezberlemekten kasıt nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.