< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeb -- 21 Mayıs 2023; 10:9:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TARİHİ TEKERRÜR MÜ?

-
-
Umarım etmez.
www.dogrulukpayi.com
II. Abdülhamid Döneminde Hiç Toprak Kaybedilmedi mi? | Doğruluk Payıhttps://www.dogrulukpayi.com/dogruluk-kontrolu/ii-abdulhamid-doneminde-hic-toprak-kaybedilmedi-mi -
Anlamak isteyen anladı.. Siz bakmak istediğiniz taraftan bakınca......o kadar muhalefete ancak bu kadarını tutabilmiş... Gidince olanlar olmuş zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes bakmak istediği taraftan bakar. Siz de öyle bakıyorsunuz. Muhalefet siyasetin bir parçasıdır. Milyonlarca insanın hepsinin her konuda aynı görüşe sahip olmasını bekleyemezsiniz.
-
döneminde osmanlı'nın en çok toprak kaybettiği padişahı bu kadar çok övüyorlar ya valla hiç anlamıyorum bunları ben. tarihin en başarısız padişahlarından biri.
-
Tarihi tekerrür mü ?
II. Abdülhamid ve Osmanlı Maliyesinin İflası..
www.mahfiegilmez.com
II. Abdülhamid ve Osmanlı Maliyesinin İflasıhttps://www.mahfiegilmez.com/2022/05/ii-abdulhamid-ve-osmanl-maliyesinin.html -
Asalakların, kurtçukların, parazitlerin kemirdiği, saldırdığı bir yerde ne dayabildiğin kadar dayanır, ne kurtarabilirsen kurtarırsın, yada daha radikal davranmalıydı bekli de... Ama destekçisi olmayınca...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abdülhamid ile erdoğan arasındaki tek benzerlik toprak kaybetmeleri ve ülkeden verdikleri tavizler olabilir. Abdülhamid bunları savaş zamanında yaparken erdoğan barışta bunu yapmayı becerdi orası ayrı mevzu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen abdülhamidi savundun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarısızlık olarak evet tekerrür ediyor.
Ama bu insanlar GEÇMİŞTE YAŞAMAKTAN vazgeçmeliler artık.
Geçmişte yaşayamazsınız, geleceğe yatırım yapınız. Sizin yatırımınız sınırlardan giren mülteciler mi mesela?
Hele ki geçmişi örnek gösterip, yaptığınız hataların üstünü ÖRTEMEZSİNİZ!
-
abdulhamit ile erdoğanın pararlel çok özelliği var.
ikisi islamcı
ikisi kalkınmaya önem vermiş
ikisi baskıcı yönetim benimsemiş
ikisine de karşı çıkanlar onlar sayesinde yapılan yatırımlarla zengin olan okuyan kesim
uzar gider.
osmanlı abdulhamid kötü olduğu için yıkılmadı, ...... ....... ......... ....
evet anladınız
tarih tekerrür olacak olanı engelleyemeyiz çark kuruldu artık top ne erdoğanda ne halkta her gün bir önceki günden daha kötü olacak sıkı tutunun
-
Hiç bir padişah 3 5 senede bir ülkeyi batıramaz.
Ben batıştan önce ülkeyi kim yönetmiş ona bakarım Hemde 32 yıl.
Osmanlının çöküşünü gerçekleştiren o kişidir üç beş yıl yönetenler değil.
Abdulhamit sahi ne yaptı ? Bana yazsanıza buraya . Nereleri almış? Hangi savaş kazanılmış? Ülkeye ne vermiş? Haa bol bol satıp 32 yıl saltanat sürmüş onu biliyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı bile olsalar ne halk eski halk, ne de bizi kurtaracak bir Mustafa Kemal var
Abdulhamit HAN !!! a bir Yahudilerden bir heyetin geldigi , Bu gun ki israil topraklarini istedigi ancak geri cok sert bir cevap aldiklari aktarilir (nasil aldiksa oyle veririz)
Isin asli ise fiyatta anlasamadiklari , heyetin gittigi ama Abdulhamitin heyetin arkasindan TAMAM olur diye haberci gonderdigi ama Yahudi heyetin maalesef Istanbuldan ayrildigi aktarilir.
Simdi iki gorus var biz bu ikisinden illaki birine inansak hangisine inanacaz ?
Cevap su an ABDULHAMITin yalnizligindan bahsedenlerin satma konusunda hunerli olmasindan dolayi ikinci secenek daha dogru gibi duruyor. Cunki ayni kafa.
Kanal Istanbul 28 May dan sonra LOADING....
vallahi de abdülhamîdin yalnızlığına terk edeceğiz
-
“Hal” kararını zevkle tebliğ edenlerin Ermeni, Yahudi, Arnavut, Gürcü olduğunu görünce otomatik olarak savunası geliyor...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Abdülhamid ile erdoğan arasındaki tek benzerlik toprak kaybetmeleri ve ülkeden verdikleri tavizler olabilir. Abdülhamid bunları savaş zamanında yaparken erdoğan barışta bunu yapmayı becerdi orası ayrı mevzu.
|
döneminde osmanlı'nın en çok toprak kaybettiği padişahı bu kadar çok övüyorlar ya valla hiç anlamıyorum bunları ben. tarihin en başarısız padişahlarından biri. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X