Şimdi Ara

Tarihi İyi Olanlar Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kurtuluş savaşında kaçırdıgım sorular genelde ulusal egemenlik ve ulusal bağımsızlık bu ikisinin ayrımını yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?

• Bu ikisinin ayrımını soran ne gibi bir soru çıkıyor ki karşına? Ulusal bağımsızlık demek bir ulusun başka bir ulusa bağımlı olmaması demek, sömürge, manda vs. Ulusal egemenlik de ülkeyi yönetim hakkının bir zümreye ya da tek bir kişiye ait olmayıp, millete ait olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: regortaz

Bu ikisinin ayrımını soran ne gibi bir soru çıkıyor ki karşına? Ulusal bağımsızlık demek bir ulusun başka bir ulusa bağımlı olmaması demek, sömürge, manda vs. Ulusal egemenlik de ülkeyi yönetim hakkının bir zümreye ya da tek bir kişiye ait olmayıp, millete ait olmasıdır.

teşekkürler soru tam aklımda değil de sanırım kongrelerdeki maddelerle neyin amaçlandığı sorusuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

Orijinalden alıntı: regortaz

Bu ikisinin ayrımını soran ne gibi bir soru çıkıyor ki karşına? Ulusal bağımsızlık demek bir ulusun başka bir ulusa bağımlı olmaması demek, sömürge, manda vs. Ulusal egemenlik de ülkeyi yönetim hakkının bir zümreye ya da tek bir kişiye ait olmayıp, millete ait olmasıdır.

teşekkürler soru tam aklımda değil de sanırım kongrelerdeki maddelerle neyin amaçlandığı sorusuydu

Hocam getir soruyu yapalım zaten ülkede 2.sınıf insan olarak görülüyoruz

• Ornek uzerinden gidiyorum,misal kurtulus savasi ulusal bagimsizlik,TBMM nin acilmasi ulusal egemenlik yolundaki adimlardir bunun gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer [ulusun kararı] gibi şeyler geçiyorsa maddede ulusal egemenlikle ilgili oluyor.
  • Tarihten sorun varsa istediğin zaman bana pm atabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.